Congres

Congres și simpozion anual de astrologie organizat toamna în București, cu ocazia Adunării Generale a membrilor AAR.

Scop
  1. Adunarea Generală a membrilor AAR vizează evaluarea evoluției asociației din ultimul an, precum și propunerea și discutarea de viitoare proiecte.
  2. Congresul și simpozionul este deschis publicului larg și vizează informarea celor care practică, studiază sau simpatizează astrologia despre conceptele, teoriile, cercetările, tehnicile şi contribuţiile originale existente în acest domeniu al cunoaşterii. De asemenea, se dorește stimularea schimbului de experiență între profesioniști din școli astrologice și din țări diferite.

Rezultate

Congresul este organizat în fiecare toamnă, în București, pe parcursul unui weekend. De-a lungul anilor, peste 30 de membri și non-membri AAR și-au prezentat lucrările în cadrul simpozionului, iar pasionații de astrologie au avut șansa de a participa la lansări de carte astrologică, la expoziții realizate în parteneriat cu instituții importante (Romfilatelia) și la workshopuri ale unor reputați astrologi de talie internațională: Deborah Houlding, Nicholas Campion, Benjamin Dykes, Maurice Charvet, Oner Doser, Andrew Bevan, Lucia Bellizia, Pepa Sanchis, Chris Brennan, John Frawley. În prezent, congresul a trecut de cea de a 15-a ediție.

Colectiv

Congresul este organizat de Consiliul Director al AAR.

Implicare

Simpozionul este deschis colaborărilor privind prezentarea de materiale serioase, cu tematică astrologică sau astronomică. Rezumatul materialului care se dorește a fi prezentat trebuie trimis spre aprobare Consiliul Director al AAR în intervalul de timp și în termenii anunțați înainte de fiecare eveniment.

Indiferent dacă sunteți sau nu membru AAR, dacă doriți să prezentați la simpozion, puteți contacta Consiliul Director al AAR la asociatie@aar.org.ro

Urmărește-ne activitatea și pe: