Astro-Festival

Simpozion anual de astrologie, organizat vara, în Craiova.

Scop

Simpozionul vizează stimularea schimbului de idei dintre cei care practică, studiază sau doar simpatizează astrologia, precum și dintre aceștia și specialiști din alte domenii (astronomie, istorie, psihologie, etc.). Nu în ultimul rând, simpozionul are și un scop recreativ, programul acestuia incluzând plimbări prin Cetatea Băniei și diverse momente cultural-artistice.

Rezultate

Festivalul este organizat în fiecare vară, în Craiova, pe parcursul unui weekend. De-a lungul anilor, peste 30 de membri și non-membri AAR și-au prezentat lucrările în cadrul simpozionului. O parte dintre acestea au fost publicate în revista ”Astrele” sau au constituit punctul de plecare al unor cercetări colective. Astro-Festivalul a trecut de cea de a 14-a ediție. În 2018 și 2019, festivalul a fost gazda unor importanți invitați din străinătate: Andrew Bevan (Norvegia) și Chris Brennan (SUA).

Colectiv

Festivalul este organizat de președintele de onoare al asociației, reputatul astrolog Mihaela Dicu, cu sprijinul Consiliului Director.

Implicare

Simpozionul este deschis colaborărilor privind prezentarea de materiale cu tematică astrologică sau astronomică. Rezumatul materialului care se dorește a fi prezentat trebuie trimis spre aprobare organizatorului și Consiliul Director al AAR în intervalul de timp și în termenii anunțați înainte de fiecare eveniment.

Indiferent dacă sunteți sau nu membru AAR, dacă doriți să prezentați la simpozion, puteți contacta organizatorul la mihaeladicu_cle@yahoo.fr

Detalii despre ediția următoare, în curând la /evenimente/astro-festival/

Urmărește-ne activitatea și pe: