STAAR online este primul program de seminare organizat de Asociația Astrologilor din România (AAR), pe platforma ZOOM.

SCOP

Programul vizează aprofundarea cunoștințelor practicanților acestei discipline, educarea lor privind bunele practici în domeniu și schimbul de experiență între astrologi cu orientări diferite sau aparținând unor școli diferite. Nu în cele din urmă, se urmărește promovarea astrologilor români profesioniști, membri ai AAR.

REZULTATE

Primele două ediții au fost organizate anual și s-au întins pe mai multe luni, în sezonul rece. În cadrul lor au fost susținute 28 de seminare și ateliere online, pe diverse teme. S-au înscris peste 150 de pasionați de astrologie.

Din 2023, STAAR online a luat forma unui simpozion de o zi care să marcheze echinocțiul de primăvară.

Ediția I: 3 septembrie 2020 – 22 aprilie 2021 (6 luni), proiect-pilot născut din dorința astrologilor de a ține aproape unii de alții pe timpul pandemiei de Covid19. Programul a constat în 13 seminare de seară și 3 ateliere de zi, susținute de 15 astrologi ai AAR. Detalii la: https://www.aar.org.ro/staar-online-2020-2021/

Ediția a II-a: 3 februarie – 5 mai 2022 (3 luni), organizat la cererea publicului. Programul a constat în 12 seminare, susținute de 12 astrologi ai AAR. Detalii la: https://www.aar.org.ro/staar-online-2022/

STAAR Equinox 2023: 19 martie, simpozion de o zi, constând în 5 conferințe și o dezbatere publică. Detalii la: https://www.aar.org.ro/staar-equinox-2023/

Înregistrările video sunt disponibile și pot fi vizualizate în schimbul unei donații către AAR. Pentru detalii, vă rugăm să ne contacți.

COLECTIV

Inițiator și coordonator al primelor două ediții: Diana Spinean
Coordonator actual: Mihaela Dicu
Membri implicați în organizare: membrii Consiliului Director – Teodora Muth, Ioana Ispas, Delia Petrea, Adrian Cotora; Firicel Ciarnău, Alexandru Păunescu.

IMPLICARE

Membrii implicați sunt aleși de către Consiliul Director pe baza experienței, aptitudinilor, notorietății și meritelor lor.


Interviu AstroSens despre STAAR online: