Astrele

Revista “Astrele” a fost fondată în martie 2002 de 6 astrologi talentați (vezi istoria revistei) și este proiectul care a condus ulterior la înființarea Asociaţiei Astrologilor din România. Este o publicaţie digitală înregistrată la Biblioteca Naţională a României cu ISSN 1224 – 6522. 

Print

Scop

Publicarea periodică de articole cu tematică astrologică, destinate pasionaților de astrologie. Prin această activitate se urmărește:

  • Informarea corectă a cititorului.
  • Îndrumarea cititorului în direcţia unor practici astrologice constructive şi responsabile, în conformitate cu Codul etic al astrologului.
  • Susținerea şi promovarea valorilor, membrilor şi activităţilor AAR.
  • Realizarea unei platforme pentru discuţii, cercetare şi colaborare între astrologi, dar şi între aceştia şi specialişti din domenii conexe.

Rezultate

Revista poate fi citită gratuit la www.astrele.ro. În prezent, are o periodicitate lunară, apare în jurul datei de 23 a fiecărei luni (mai puțin în lunile de vară, când redacția ia vacanță).

Colectiv

De-a lungul anilor, peste 60 de membri și non-membri AAR au contribuit la bunul mers al revistei. În prezent, colectivul redacțional permanent este format din: Diana Spinean (redactor-șef și administrator site), Mihaela Dicu (fondator, senior editor), Dan Ciubotaru, Ioana Ispas, Minola și Sorin Bratoveanu, Ancuța Catrinoiu, Teodora Muth și Valeria Grădinaru.

Coordonator de proiect, Diana Spinean.

Implicare

Revista „Astrele” este deschisă colaborărilor privind publicarea de articole serioase, cu tematică astrologică. În plus, doritorii trebuie să facă dovadă de coerenţă şi cursivitate în exprimare în limba română.

Indiferent dacă sunteți sau nu membru AAR, dacă doriți să publicați în revistă, puteți contacta coordonatorul de proiect la revista@astrele.ro pentru a discuta ulterior detaliile colaborării.

Urmărește-ne activitatea și pe: