Surse financiare

Nu esti membru AAR? Inscrie-te in asociatie – vezi formular – sau sprijina dezvoltarea astrologiei romanesti realizand o donatie (vezi mai jos)!


AAR isi obtine fondurile din urmatoarele surse:

I. Cotizatiile anuale

Cotizatia anuala este de 150 lei pe an si se poate achita astfel:

  • integral (150 lei) pana la data de 31 martie a anului in curs
  • in doua transe semestriale a cate 75 lei, prima cu termen limita de achitare la 31 martie si a doua cu termen limita de achitare la 30 septembrie, pe anul in curs.

Plata se face in contul asociatiei: RO75BTRLRONCRT0267311101 – Banca Transilvania S.A., Craiova Branch.

II. Donatii si sponsorizari

Puteti sprijini AAR in urmatoarele moduri:

  • Devenind membru al asociatiei si participand activ la realizarea proiectelor ei; cotizatia anuala este 150 RON;
  • Facand o donatie prin virament bancar; aveti datele asociatiei mai jos, pentru detalii va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact.

Contribuiti la dezvoltarea astrologiei romanesti prin dirijarea a 2% din impozitul anual catre Asociatia Astrologilor din Romania!

Asociatia Astrologilor din Romania este o entitate non-profit si, cf. Legii 571/2003, contribuabilii au posibilitatea sa directioneze 2% din impozitul pe venit catre o entitate nonprofit infiintata conform ordonantei 26/2000 cu privire la asociatii si fundatii.

Pentru iubitorii astrologiei si pentru toti cei care apreciaza eforturile Asociatiei Astrologilor din Romania de a organiza evenimente la care poate participa orice iubitor al astrologiei, este un bun prilej sa contribuie la dezvoltarea AAR fara efort si fara sa ii coste, practic, nimic. Cum? Nu trebuie platit nici un leu in plus – este vorba de destinatia pe care o dati unei sume de 2% din impozitul pe care oricum trebuie sa-l platiti catre stat.

Ce trebuie sa faceti pentru a va asigura ca 2% din impozitul vostru va ajunge in contul AAR?

  • Pentru salariatii care doresc sa vireze 2%: a se vedea formularul tipizat 230, gata completat cu datele AAR: descarca
  • Pentru cei care au afaceri si doresc sa vireze 2% catre AAR, a vedea formularul tipizat cu declaratia 200 privind veniturile realizate, gata completat cu datele AAR: descarca

Completati, semnati, listati (gasiti instructiuni in formular) si trimiteti prin posta acest formular catre administratia financiara teritoriala de care apartineti sau depuneti-o personal. In format electronic, declaratia se poate transmite si prin prin portalul e-guvernare.ro. Termenul de depunere este anual, pana la data de 25 mai a anului urmator celui de realizare a venitului.

Nu va faceti probleme daca nu stiti cat este 2% din impozit. Lasati rubrica necompletata. Suma va fi calculata de catre cei de la Fisc.

Va multumim!

Asociatia Astrologilor din Romania
Cod fiscal: 16587336
Cont: RO75BTRLRONCRT0267311101
Banca Transilvania S.A., Craiova Branch
SWIFT: BTRLRO22DJA

Urmărește-ne activitatea și pe: