Cercul de astrologie Phoenix este un proiect al Asociației Astrologilor din România (AAR) la care pasionații de astrologie participă periodic.

phoenix-logo-250

Ce ne defineşte

P asiune
H otărâre
O riginalitate
E ntuziasm
N aturaleţe
I mplicare
X necunoscuta din fiecare

Scop

Cercul de astrologie Phoenix este dedicat promovării schimburilor de idei pe teme astrologice, stimulării discuțiilor care să inspire noi teme de cercetare și demarării studiilor de caz pentru cei interesați de astrologia aplicată.

Program

Cercul organizează întâlniri periodice la Hotel Cișmigiu, în București, întâlniri online, pe Zoom, și ieșiri amicale, non-formale. În prezent, acestea sunt accesibile doar membrilor AAR. Prezentările şi discuţiile astrologice sunt atât pentru începători cât şi pentru cei mai avansați în studiul acestei arte.

Cercetare astrologică şi studii de caz

Cercul de astrologie Phoenix din București a inițiat studiul “Moștenirea de familie” din noiembrie 2016. Ne propunem să strângem cât mai multe hărți ale familiilor, pentru a studia care este elementul de legătură între ele şi pentru a da răspunsuri la întrebări, poate nerostite, privind moștenirea de familie a fiecăruia. Cu cât arborele genealogic este mai extins, cu atât mai mult poate ieși în evidență legătura determinantă, tiparele care se moștenesc.

Colectiv

Iubitorii de astrologie pot contribui la buna desfășurare a acestui proiect cu propuneri, prezentări și susținerea dialogului. Lista celor care doresc să facă prezentări și să inițieze discuții în cadrul cercului este deschisă.

Coordonatorul principal al proiectului este Ioana Ispas, vicepreședinte AAR, care co-organizează Cercul împreună cu Alexandru Păunescu.

Organizatorii pot fi contactați la adresa astrologromania@gmail.com

Pagina de facebook: https://www.facebook.com/CercAstrologiePhoenix/
Grup pe facebook: https://www.facebook.com/groups/530538293774437/

Istoric

Prima întâlnire a Cercului Phoenix a avut loc pe data de 27 ianuarie 2010, la inițiativa președintelui AAR de atunci, Dan Ciubotaru. Un grup de pasionaţi de astrologie, dornici de comunicare şi cunoaştere, se strângeau să discute şi să dezbată diverse teme şi subiecte de interes. Preţ de 3 ani, au avut loc întâniri lunare în Bucureşti. Activitatea cercului s-a restrâns treptat astfel încât în 2014 şi 2015 a fost închis.

În februarie 2016, întâlnirile lunare ale cercului au fost reluate, în Bucureşti. Dan Ciubotaru alături de Ioana Ispas şi Loredana Chiperi a coordonat activitatea până în noiembrie 2016, când Dan Ciubotaru a decis să se retragă.

În 17-19 martie 2017, Cercul s-a deplasat la Iași (”Caravana Phoenix”) din inițiativa Loredanei Chiperi. În vara aceluiași an, Loredana Chiperi s-a retras. Echipei i s-a alăturat apoi Ancuța Catrinoiu (2017-2018) și Alexandru Păunescu (2019 – prezent).


Reportaje scrise:

Album foto (fb) de la aniversarea de 1 an a Cercului Phoenix.