Cercul de astrologie Phoenix este un proiect al Asocia╚Ťiei Astrologilor din Rom├ónia (AAR) la care pasiona╚Ťii de astrologie particip─â periodic.

phoenix-logo-250

Ce ne define┼čte

P asiune
H otărâre
O riginalitate
E ntuziasm
N aturaleţe
I mplicare
X necunoscuta din fiecare

Scop

Cercul de astrologie Phoenix este dedicat promov─ârii schimburilor de idei pe teme astrologice, stimul─ârii discu╚Ťiilor care s─â inspire noi teme de cercetare ╚Öi demar─ârii studiilor de caz pentru cei interesa╚Ťi de astrologia aplicat─â.

Program

Cercul organizeaz─â ├«nt├ólniri periodice la Hotel Ci╚Ömigiu, ├«n Bucure╚Öti, ├«nt├ólniri online, pe Zoom, ╚Öi ie╚Öiri amicale, non-formale. ├Än prezent, acestea sunt accesibile doar membrilor AAR. Prezent─ârile ┼či discu┼úiile astrologice sunt at├ót pentru ├«ncep─âtori c├ót ┼či pentru cei mai avansa╚Ťi ├«n studiul acestei arte.

Cercetare astrologic─â ┼či studii de caz

Cercul de astrologie Phoenix din Bucure╚Öti a ini╚Ťiat studiul ÔÇťMo╚Ötenirea de familieÔÇŁ din noiembrie 2016. Ne propunem s─â str├óngem c├ót mai multe h─âr╚Ťi ale familiilor, pentru a studia care este elementul de leg─âtur─â ├«ntre ele ┼či pentru a da r─âspunsuri la ├«ntreb─âri, poate nerostite, privind mo╚Ötenirea de familie a fiec─âruia. Cu c├ót arborele genealogic este mai extins, cu at├ót mai mult poate ie╚Öi ├«n eviden╚Ť─â leg─âtura determinant─â, tiparele care se mo╚Ötenesc.

Colectiv

Iubitorii de astrologie pot contribui la buna desf─â╚Öurare a acestui proiect cu propuneri, prezent─âri ╚Öi sus╚Ťinerea dialogului. Lista celor care doresc s─â fac─â prezent─âri ╚Öi s─â ini╚Ťieze discu╚Ťii ├«n cadrul cercului este deschis─â.

Coordonatorul principal al proiectului este Ioana Ispas, vicepreședinte AAR, care co-organizează Cercul împreună cu Alexandru Păunescu.

Organizatorii pot fi contacta╚Ťi la adresa astrologromania@gmail.com

Pagina de facebook: https://www.facebook.com/CercAstrologiePhoenix/
Grup pe facebook: https://www.facebook.com/groups/530538293774437/

Istoric

Prima ├«nt├ólnire a Cercului Phoenix a avut loc pe data de 27 ianuarie 2010, la ini╚Ťiativa pre╚Öedintelui AAR de atunci, Dan Ciubotaru. Un grup de pasiona┼úi de astrologie, dornici de comunicare ┼či cunoa┼čtere, se str├óngeau s─â discute ┼či s─â dezbat─â diverse teme ┼či subiecte de interes. Pre┼ú de 3 ani, au avut loc ├«nt├óniri lunare ├«n Bucure┼čti. Activitatea cercului s-a restr├óns treptat astfel ├«nc├ót ├«n 2014 ┼či 2015 a fost ├«nchis.

├Än februarie 2016, ├«nt├ólnirile lunare ale cercului au fost reluate, ├«n Bucure┼čti. Dan Ciubotaru al─âturi de Ioana Ispas ┼či Loredana Chiperi a coordonat activitatea p├ón─â ├«n noiembrie 2016, c├ónd Dan Ciubotaru a decis s─â se retrag─â.

├Än 17-19 martie 2017, Cercul s-a deplasat la Ia╚Öi (ÔÇŁCaravana PhoenixÔÇŁ) din ini╚Ťiativa Loredanei Chiperi. ├Än vara aceluia╚Öi an, Loredana Chiperi s-a retras. Echipei i s-a al─âturat apoi Ancu╚Ťa Catrinoiu (2017-2018) ╚Öi Alexandru P─âunescu (2019 – prezent).


Reportaje scrise:

Album foto (fb) de la aniversarea de 1 an a Cercului Phoenix.