Phoenix

Cercul de astrologie Phoenix este un proiect al Asociației Astrologilor din România (AAR), la care pasionații de astrologie participă lunar.

Istoric

Prima întâlnire a Cercului Phoenix a avut loc pe data de 27 ianuarie 2010, la inițiativa președintelui AAR de atunci, Dan Ciubotaru. Un grup de pasionaţi de astrologie, dornici de comunicare şi cunoaştere, se strângeau să discute şi să dezbată diverse teme şi subiecte de interes. Preţ de 3 ani, au avut loc întâniri lunare în Bucureşti. Activitatea cercului s-a restrâns treptat astfel încât în 2014 şi 2015 a fost închis.

În februarie 2016, întâlnirile lunare ale cercului au fost reluate, în Bucureşti. Dan Ciubotaru alături de Ioana Ispas şi Loredana Chiperi a coordonat activitatea până în noiembrie 2016, când Dan Ciubotaru a decis să se retragă. De atunci, în echipa organizatoare s-a alăturat Ancuţa Catrinoiu, iar Loredana Chiperi s-a retras în iunie 2017.

phoenix-logo-250Ce ne defineşte

P asiune
H otărâre
O riginalitate
E ntuziasm
N aturaleţe
I mplicare
X necunoscuta din fiecare

Scop

Cercul de astrologie Phoenix este dedicat promovării schimburilor de idei pe teme astrologice, stimulării discuțiilor care să inspire noi teme de cercetare și demarării studiilor de caz pentru cei interesați de astrologia aplicată.

Program

Cercul organizează întâlniri lunare (de obicei, în prima zi de marți a lunii) la Hotel Cișmigiu, în București, începând cu orele 19:00. Acestea sunt accesibile atât membrilor AAR, cât și celor care nu fac parte din asociație, în schimbul unei donații. Prezentările şi discuţiile astrologice sunt atât pentru începători cât şi pentru cei mai avansați în studiul acestei arte.

Întâlnirile lunare sunt anunțate la:

Caravana Phoenix

Ideea caravanei ne-a venit la o cafea, la Congresul de Astrologie al AAR, din toamna anului 2016, din dorinţa de a ne alătura pasionaţilor de astrologie din toată ţara. Primul oraş unde caravana a poposit a fost Iași. Urmează: Brașov, Constanța, Oradea şi altele. Începând cu 20 martie anul acesta, cercul Phoenix s-a deschis şi în Craiova, unde Mihaela Dicu, preşendinte de onoare al AAR, organizează întâlnirile. Ne dorim să avem cercul Phoenix, cu întâlniri lunare / trimestriale, în cât mai multe oraşe, unde există interes, unde există pasionaţi de astrologie şi doritori de cunoaştere.

Cercetare astrologică şi studii de caz

Cercul de astrologie Phoenix din București a inițiat studiul “Moștenirea de familie” din noiembrie 2016. Ne propunem să strângem cât mai multe hărți ale familiilor, pentru a studia care este elementul de legătură între ele şi pentru a da răspunsuri la întrebări, poate nerostite, privind moștenirea de familie a fiecăruia. Cu cât arborele genealogic este mai extins, cu atât mai mult poate ieși în evidență legătura determinantă, tiparele care se moștenesc.

Colectiv

Iubitorii de astrologie pot contribui la buna desfășurare a acestui proiect cu propuneri, prezentări și susținerea dialogului. Lista celor care doresc să facă prezentări și să inițieze discuții în cadrul cercului este deschisă.

Coordonatorul principal al proiectului este Ioana Ispas, vicepreședinte AAR, care co-organizează Cercul împreună cu Ancuța Catrinoiu. Din echipa de organizare fac parte și Alexandra Grama, Daniela Simulescu, Adina Binder, Jeni Nicolae, Carmen Codirlă, Cristina Aida Stan, Florinda Alexa, Margareta Pavel, Raluca Fluture, Mirela Ianoși și Alexandru Păunescu.

Organizatorii pot fi contactați la adresa phoenix@aar.org.ro

Urmărește-ne activitatea și pe: