Traduttore

Scop

Traduttore este un proiect al AAR care îşi propune să efectueze traduceri de carte astrologică în limba română din limbi străine de largă circulaţie internaţională (în principal, din limba engleză şi limba franceză).

Rezultate

Până în prezent, în cadrul proiectului s-a realizat traducerea integrală a două titluri de carte, ambele aparţinând astrologului modern de sec. XIX-XX Vivian E. Robson, Electional Astrology şi The Fixed Stars, cel din urmă fiind deja publicat. Cartea este disponibilă pentru cumpărare pe site-ul Editurii Polirom, la http://www.polirom.ro/web/polirom/carti/-/carte/6435.

Colectiv

Colectivul redacţional cuprinde un număr anume desemnat de (non)membri AAR, număr ce variază în funcţie de necesităţile de resurse ce se impun a fi mobilizate la momentul respectiv în acest scop.

În prezent, din echipa Traduttore fac parte următorii membri AAR: Mihaela Dicu (Electional Astrology şi The Fixed Stars), Mihaela Isfan (Electional Astrology şi The Fixed Stars), Monica Lazăr (Electional Astrology şi The Fixed Stars), Cătălina Mărăcineanu (Electional Astrology), Ancuța Catrinoiu.

Coordonator de proiect: Mihaela Dicu

Foști coordonatori: Nicoleta Eșanu, Monica Lazăr.

Implicare

Cei care doresc să se implice activ în acest proiect trebuie să facă dovada, în cadrul unei probe scrise, că deţin cunoştinte de nivel mediu/avansat al limbii din care se efectuează traducerea, cât şi coerenţă şi cursivitate în exprimare în limba maternă, limba română, în care se transpune textul. De asemenea, doritorii nu trebuie să îndeplinească obligatoriu condiţia de membru AAR.

Aşteptăm cu drag intenţiile voastre de contribuţie şi colaborare pe adresa coordonatorului de proiect – mihaeladicu_cle@yahoo.fr

Urmărește-ne activitatea și pe: