Congresul și simpozionul de astrologie 2016, ediția a XII-a

Dragi pasionați de astrologie,

În weekendul 8-9 octombrie 2016 se va desfășura ediția a XII-a a Congresului și simpozionului de astrologie organizat anual de AAR în București.

Invitat special: ANDREW BEVAN, Norvegia.

Programul detaliat: aici

aar-banner-congres-2016-lung

Vineri, 7 octombrie, de la ora 18 are loc Adunarea Generală a membrilor AAR în cadrul căreia se vor organiza alegeri generale (adunarea nu este deschisă publicului!), urmând ca simpozionul de astrologie destinat publicului să se întindă pe parcursul următoarelor două zile astfel:

Sâmbătă, 8 octombrie, de la ora 10:
conferințe susținute de astrologi români. Participarea este gratuită pentru toți iubitorii de astrologie, indiferent că sunt sau nu membri AAR. Locația: Hotel Parliament (str. Izvor nr. 106). Programul conferințelor va fi anunțat în preajma evenimentului!
târg de carte astrologică în regim de anticariat. Vă oferim ocazia de a vinde o parte din cărțile de astrologie pe care deja le-ați citit, pentru a face loc în biblioteca dvs. cărților pe care vi le doriți!
cină și dans. Locația: restaurantul Thalia Tineretului (Str.Cuza Voda 147, sector 4). Pentru a participa este necesar să vă rezervați în prealabil locul (meniul este a la carte; facem rezervări în limita a 55 de locuri; membri AAR au prioritate).

Duminică, 9 octombrie, de la ora 10:
Workshop cu reputatul astrolog norvegian Andrew Bevan.

Locația: sala de conferințe Lipscani, Hotel Cișmigiu (B-dul Regina Elisabeta nr. 38).

Participarea la workshop se face în baza unei DONAȚII a cărei valoare este 300 lei.
Reduceri:
– pensionari, elevi și studenți (buget/zi): 250 lei
– membri AAR: 200 lei.

Note:
– reducerile nu se cumulează;
– calitatea de pensionar/elev sau student se probează cu talonul de pensie, respectiv carnetul de elev/student.

Plata donației se poate face la fața locului sau prin bancă, în contul AAR: RO75BTRLRONCRT0267311101
Banca Transilvania
Rugăm în mod expres participanții care plătesc prin bancă să specifice că suma reprezintă o DONAȚIE (de exe: „DONAȚIE destinată organizării workshopului din data de 9.10.2016”).

Pentru rezervări vă așteptăm cu un mesaj la asociatie at aar.org.ro care să conțină:
– numele și prenumele dvs.;
– numărul de telefon;
– exprimarea intenției de a plăti la fața locului / de a realiza donația prin bancă;
– rezervarea locului pentru seara de sâmbătă, dacă doriți să serviți cina împreună cu noi;
– exprimarea intenției de a vinde carte astrologică în regim de anticariat, dacă e cazul (eventual și numărul cărților și titlurile lor).

***

Andrew Bevan este astrolog profesionist cu normă întreagă încă din 1984, fiind totodată un pasionat cercetător într-ale tehnicilor astrologice. A absolvit Școala de Astrologie Mayo cu distincția DMS Astrol., iar în 1986 a fost al doilea student care a reușit să parcurgă cu succes Cursul de Calificare în Astrologie Orară al Oliviei Barclay, obținând diploma QHP (Qualifying Course in Horary Astrology) cot la cot cu celebra Carole Wilson. De-a lungul anilor a publicat peste 100 de articole în presa norvegiană, iar din 1990 până în 1997 a găzduit o emisiune radiofonică săptămânală. De asemenea, a avut numeroase apariții pe micul ecran.

n5u3jicnxdr0vh7ht5holqmcuindyseseecwpkrtdshgPrintre realizările sale notabile se numără predicția făcută în 1985 privind ziua în care următoarea planetă, după Pluton, urma să fie descoperită, și anume 3 noiembrie 1995, zi care a coincis cu cea în care presa norvegiană a anunțat descoperirea primei exoplanete (o planetă care orbitează un alt Soare). Apoi, în 1990 a trimis o scrisoare Prințului Moștenitor al coroanei norvegiene avertizând asupra alterării stării de sănătate a regelui în luna iunie, lună în care într-adevăr Regele Olav a suferit un infarct și actualul rege, Harald al V-lea, a preluat responsabilitățile tronului. Andrew a prezis o serie de cutremure și alte evenimente seismice și din 1987 până în 2011 lucrările și predicțiile sale au apărut într-o serie de publicații financiare norvegiene. În 2011 a trecut cu brio o testare în orb supervizată de Radio Norvegia, care viza astrologia.

Cu toate acestea, Andrew consideră că cea mai importantă contribuție a sa, adusă astrologiei, este dezvoltarea tehnicii Age Point, pornind de la fragmentele descoperite în cărțile antice de astrologie studiate în timp ce urma cursul Oliviei Barclay în 1986. În prezent, consiliază cu succes 100 de clienți în fiecare an, combinând tehnica Age Point cu astrologia orară.

***

Vă așteptăm cu drag!