Video: Denis Labouré, despre interpretarea hărții natale și workshopul de la București

Reputatul astrolog francez Denis Labouré este invitatul de onoare al Asociației Astrologilor din România la ediția a XVIII-a a Congresului din toamna lui 2022. În cadrul evenimentului, domnul Labouré va susține un workshop de o zi, în 1 octombrie, la Hotel Cișmigiu, despre o metodă deosebit de eficientă de interpretare a hărții natale. În acest scurt video, el explică de ce este util să învățăm metoda propusă de Morin de Villefranche (1583-1656), astrolog care a revoluționat interpretarea astrologică.

Detalii și înscrieri la https://www.aar.org.ro/congresul-aar-editia-a-xviii-a-1-2-octombrie-2022/ Mai sunt doar câteva locuri, iar rezervarea se face în ordinea primirii cererilor de înscriere.

Denis Labouré este un autor-conferențiar și astrolog renumit. După treizeci de ani dedicați explorării textelor antice și medievale, el a reconstruit o astrologie erudită și eficientă. Astrolog profesionist, și-a verificat și confirmat descoperirile prin practica consultațiilor oferite clienților săi. Denis Labouré este autorul unor zeci de volume de astrologie și științe ezoterice. Site web: https://spiritualite-occidentale.com/

Vezi și:
Prezentarea invitatului
Interviu cu Denis Labouré (2002)
Interviu cu Denis Labouré, după 20 de ani (în curând, în Astrele)