S─â celebr─âm ├«mpreun─â echinoc╚Ťiul de prim─âvar─â la STAAR Equinox 2023! V─â invit─âm la simpozion, duminic─â, 19 martie, pe Zoom.

Programul cuprinde o dezbatere public─â cu tema ÔÇŁEchinoc╚Ťiul de prim─âvar─â, sau ingresul Soarelui ├«n BerbecÔÇŁ ╚Öi ╚Öase conferin╚Ťe. Simpozionul se desf─â╚Öoar─â ├«n intervalul orar 11:00 – 18:00 (vezi programul mai jos) ╚Öi se adreseaz─â tuturor pasiona╚Ťilor de astrologie. Accesul se face ├«n baza unei dona╚Ťii c─âtre AAR.

Programul simpozionului

Descarc─â programul:

ÔÇŁEchinoc╚Ťiul de prim─âvar─â, sau ingresul Soarelui ├«n BerbecÔÇŁ, dezbatere public─â moderat─â de Geni Ispas
Iat─â cum sun─â invita╚Ťia lui Geni: ÔÇŁIntrarea Soarelui ├«n Berbec sau echinoc╚Ťiul de prim─âvar─â deschide sezonul unui ╚Öir de evenimente al c─âror poten╚Ťial de manifestare este descris ├«n harta acestui eveniment astral. Pe 19 martie vom descoperi ├«mpreun─â cele mai importante aspecte care compun pove╚Ötile acestui an.ÔÇŁ Geni va face introducerea, va lansa mingile la fileu, iar audien╚Ťa este invitat─â s─â intre ├«n joc cu entuziasm ╚Öi ingeniozitate. Brainstorming s─â fie!

Diana Spinean, Simeria. SOS, casele succedante!
Casele succedante: II, V, VIII, XIÔÇŽ Ce semnifica╚Ťie au ╚Öi de unde vine ea, ce au ├«n comun, prin ce difer─â, la ce se pricep, cum se comport─â planetele aflate ├«n ele? Diana Spinean ne va r─âspunde la aceste ├«ntreb─âri ├«n stilul ei incitant ╚Öi efervescent.

Răzvan Iacob, București. Astrologie medicală: cazuri uimitoare
├Än epoca modern─â medicina a f─âcut pa╚Öi uria╚Öi: a g─âsit tratamente pentru maladii alt─âdat─â incurabile, a stabilit protocoale de abordare, poate estima linii de evolu╚Ťie. Cu toate astea, afirma╚Ťia lui Hipocrate ÔÇ×nu exist─â boli, ci bolnaviÔÇŁ, de╚Öi veche de peste 2300 de ani, r─âm├óne valabil─â, iar uneori medicii se trezesc ├«n fa╚Ťa unor cazuri care ├«i las─â f─âr─â cuvine. ├Än cariera sa de medic, R─âzvan Iacob a ├«nt├ólnit astfel de cazuriÔÇŽ

Corina Chira, Bucure╚Öti. P─âr╚Ťile Hermetice la supravie╚Ťuitorii lag─ârelor de concentrare
P─âr╚Ťile arabe sunt, de fapt, grece╚Öti ╚Öi dateaz─â din perioada antic─â. ├Äntre ele, o importan╚Ť─â aparte au cele 7 p─âr╚Ťi ale lui Hermes Trismegistos, numite ╚Öi hermetice, c├óte una pentru fiecare planet─â: a Lunii (Norocul), a Soarelui (Spiritul), a lui Mercur (Necesitatea), a lui Venus (Eros), a lui Marte (Curajul), a lui Jupiter (Victoria) ╚Öi a lui Saturn (Nemesis). Ele devin cu deosebire relevante ├«n conjuncturi deosebite, dup─â cum v─â va demonstra Corina Chira.

Dora Muth, Oradea. ÔÇŁI’m sexy and I know it!ÔÇŁ: puterea de seduc╚Ťie ├«n harta natal─â
Dragostea ╚Öi erotismul constituie motiva╚Ťiile dominante care ne marcheaz─â via╚Ťa. M─ârturisit sau nu, de multe ori pot sta ├«n spatele dorin╚Ťei de faim─â, m─ârire ╚Öi avere ╚Öi ne influen╚Ťeaz─â cele mai importante decizii din via╚Ť─â. Persoanele care au capacitatea de a st├órni emo╚Ťii intense ╚Öi atrac╚Ťie erotic─â au un plus de putere. Acea putere se nume╚Öte sex-appeal, iar Dora Muth v─â va ar─âta cum se reflect─â ├«n harta natal─â.

Ion Hristescu, București. Casa a VIII-a: nu mi-e frică de bau-bau
Casa a VIII-a, casa mor╚Ťii. Nu z─âu? Doar at├ót? Nici pe departe! ├Än casa a VIII-a se ascund mult mai multe sensuri ╚Öi semnifica╚Ťii. Jean Hristescu, un maestru al spectacolului astrologic, se va folosi de bagheta lui magic─â pentru a scoate la lumin─â o parte dintre misterele acestei case. Care baghet─â magic─â? Cea alc─âtuit─â din neuroni de inginer atomist ╚Öi psiholog.

Mihaela Dicu, Craiova. Algol, o stea de temut sau de admirat?
Nu exist─â pe firmament stea cu reputa╚Ťie mai proast─â dec├ót Algol. Tradi╚Ťia o leag─â de tot felul de dezastre ╚Öi tragedii ╚Öi, adesea, pe bun─â dreptate. Dar Algol mai are ╚Öi o alt─â fa╚Ť─â, cea a unei stele cu un uria╚Ö poten╚Ťial de focalizare, crea╚Ťie sau fascina╚Ťie, a╚Öa cum ve╚Ťi constata din conferin╚Ťa Mihaelei Dicu.

Participare

Cine poate participa

STAAR Equinox este deschis tuturor pasiona╚Ťilor de astrologie dispu╚Öi s─â fac─â o dona╚Ťie c─âtre AAR. Programul se adreseaz─â celor care au deja cuno╚Ötin╚Ťe astrologice de baz─â, care pot ├«n╚Ťelege sau interpreta o hart─â astrologic─â, cel pu╚Ťin la nivel de ├«ncep─âtor.

Necesit─â╚Ťi tehnice:
ÔÇó O bun─â conexiune la internet
ÔÇó Microfon ╚Öi sistem audio fiabile, ├«n stare de func╚Ťionare, care s─â permit─â nu doar o bun─â audi╚Ťie, dar ╚Öi posibilitatea de a adresa ├«ntreb─âri.

DONAȚII

Participarea se face pe baza unei dona╚Ťii, astfel:

  • Membri AAR: 200 lei
  • Participan╚Ťi din afara AAR: 300 lei

Dona╚Ťia se achit─â ├«n unul dintre conturile AAR:

RO75BTRLRONCRT0267311101
Banca Transilvania
Beneficiar: Asocia╚Ťia Astrologilor din Rom├ónia
La detalii, v─â rug─âm s─â specifica╚Ťi: Dona╚Ťie STAAR Nume.
Dac─â face╚Ťi dona╚Ťia ├«n preajma ├«nceperii evenimentului, trebuie s─â trimite╚Ťi dovada la adresa asociatie@aar.org.ro  
Dac─â face╚Ťi plata din str─âin─âtate, contul nostru ├«n euro este:
RO95BTRLEURCRT0267311102 
Cod SWIFT: BTRLRO22

MENȚIUNI IMPORTANTE

  • ├Änscrierea se face p├ón─â la ora 15:00 a zilei de 18 martie.
  • Simpozionul va fi ├«nregistrat. ├Änregistr─ârile vor putea fi vizionate (f─âr─â desc─ârcare) pentru o perioad─â limitat─â de timp, pe platforma video a AAR.