Vă așteptăm în weekendul 8-9 iunie 2019 în Craiova, la cea de a XIV-a ediție a simpozionului Astro-Festival. Sărbătorim 15 ani de activitate a AAR și avem un invitat de elită: Chris Brennan, din Statele Unite!

ÎNSCRIERE
(click și completați formularul de înscriere)

Programul Astro-Festivalului 2019

Sâmbătă, 8 iunie 2019, ora 09:00, Hotel Rexton, Craiova
Workshop ”Condiții planetare speciale: maltratarea și binefacerea” cu CHRIS BRENNAN

Chris ne va vorbi despre relațiile dintre planete în abordarea tradițională și despre un set special de considerații folosite în astrologia veche pentru a determina condiția planetelor. Aceste considerații sunt cunoscute sub numele de condițiile de maltratare si binefacere. Este vorba despre un set de șapte condiții care ne permit să determinam modul în care funcționează o planetă într-o hartă astrologica și să ne dăm seama dacă semnificațiile planetei sunt întărite și îmbunătățite sau slăbite și corupte.

Workshopul are o durata de cca 6 ore (fără a socoti pauzele), în care este prezentat modul în care se calculează, se interpretează și se aplică condițiile de maltratare și binefacere în practică. Subiectul va fi prezentat într-un context mai larg, care cuprinde configurațiile planetare în viziune elenistică, situațiile care pot atenua o condiție de maltratare ș.a.

Accesul la workshop se face în baza unei DONAȚII în valoare de 300 lei.
Reduceri:
– pensionari, elevi și studenți (buget/zi): 250 lei
– membri AAR: 200 lei.
Note:
– reducerile nu se cumulează;
– calitatea de pensionar/elev sau student se probează cu talonul de pensie, respectiv carnetul de elev/student.

Rezervarea locului presupune achitarea unui AVANS NERAMBURSABIL de 100 lei din valoarea donației în contul AAR: RO75BTRLRONCRT0267311101, Banca Transilvania.

Notă: rugăm în mod expres participanții care plătesc prin bancă să specifice că suma reprezintă o DONAȚIE (de exe: „DONAȚIE destinată organizării workshopului din data de 8.06.2019”)

ÎNSCRIERE
(click și completați formularul de înscriere)

Sâmbătă seara vom sărbători cei 15 ani de activitate a AAR printr-o petrecere. Accesul se va face doar cu rezervarea locului
în prealabil și cu alegerea tipului de meniu dorit (normal / lacto-ovo-vegetarian & pește / lacto-ovo-vegetarian).

Duminică, 9 iunie 2019, ora 9:30, Hotel Rexton, Craiova
Simpozion astrologic

Simpozionul de duminică va continua, ca în fiecare an, cu prezentări susținute de astrologi români cunoscuți și apreciați de pasionații de astrologie. INTRAREA ESTE LIBERĂ!

Conferențiază, din partea AAR: Mihaela Dicu – președinte de onoare, Diana Spinean – președinte, Teodora Muth – vicepreședinte, Ioana Ispas – vicepreședinte, Mihaela Ișfan – secretar și Mara Jereghie – membră AAR.

Vă așteptăm cu drag!

ÎNSCRIERE
(click și completați formularul de înscriere)

Despre CHRIS BRENNAN

Chris Brennan

Chris Brennan trăiește în Denver, Colorado (SUA), și este unul dintre cei mai apreciați și cunoscuți astrologi contemporani.

A descoperit astrologia la vârsta de 15 ani, atras inițial de abordarea acesteia dintr-o perspectivă modernă, psihologică. S-a înscris la Colegiul Kepler, iar din anul II de studiu a fost captivat de istoria, filozofia și practica astrologiei antice. Chris s-a specializat în tradiția greco-romană a acesteia, cunoscută ca astrologie elenistică. Din practica sa curentă nu lipsesc însă elemente moderne, cum ar fi planetele transsaturniene.

A fost președinte al Asociației Tinerilor Astrologi și Director de Cercetare în cadrul Consiliului Naţional de Cercetări Geocosmice, editor asociat și publicist al revistei The Mountain Astrologer și a activat în conducerea Colegiului Kepler.

Prima sa carte, Astrologia Elenistică: studiul Destinului și al Sorții, a apărut în februarie 2017, ca o introducere în materia extrem de complexă a tehnicilor astrologiei grecești. Este o lucrare cuprinzătoare (cca 600 de pagini, format A4), care acoperă istoria şi filozofia astrologiei elenistice, de asemenea. Cartea lui Chris este o lucrare de căpătâi pentru toți cei interesați să (re)descopere astrologia.

În prezent, este gazda podcastului săptămânal The Astrology Podcast, pentru care a fost distins cu Premiul ISAR pentru excelență în domeniul audio/video. Conduce un cerc de astrologie în Denver, consiliază, susține cursuri online de astrologie elenistică și electivă și prezintă lucrări de cercetare în cadrul conferinţelor internaţionale de astrologie.

Site-uri web:
http://www.chrisbrennanastrologer.com/
http://theastrologypodcast.com/
http://www.hellenisticastrology.com/
http://horoscopicastrologyblog.com/

Citește și:

”O introducere modernă în Astrologia Elenistică”, o recenzie a cărții Astrologia Elenistică: studiul Destinului și al Sorții, de Chris Brennan, realizată de Andrei Stîngă pentru Revista Astrele.

Interviul cu Chris Brennan, realizat în 2014 de Cristina Bodea pentru Revista Astrele.


Despre edițiile trecute ale festivalului:

Reportaj de la editia a X-a, prezentat de Tele U Craiova:

Reportaje realizate de redactorii revistei ”Astrele” pe marginea unor editii:

Filmul de prezentare a Astro-Festivalului din 2014: