V─â a╚Ötept─âm ├«n weekendul 8-9 iunie 2019 ├«n Craiova, la cea de a XIV-a edi╚Ťie a simpozionului Astro-Festival. S─ârb─âtorim 15 ani de activitate a AAR ╚Öi avem un invitat de elit─â: Chris Brennan, din Statele Unite!

ÎNSCRIERE
(click ╚Öi completa╚Ťi formularul de ├«nscriere)

Programul Astro-Festivalului 2019

Sâmbătă, 8 iunie 2019, ora 09:00, Hotel Rexton, Craiova
Workshop ÔÇŁCondi╚Ťii planetare speciale: maltratarea ╚Öi binefacereaÔÇŁ cu CHRIS BRENNAN

Chris ne va vorbi despre rela╚Ťiile dintre planete ├«n abordarea tradi╚Ťional─â ╚Öi despre un set special de considera╚Ťii folosite ├«n astrologia veche pentru a determina condi╚Ťia planetelor. Aceste considera╚Ťii sunt cunoscute sub numele de condi╚Ťiile de maltratare si binefacere. Este vorba despre un set de ╚Öapte condi╚Ťii care ne permit s─â determinam modul ├«n care func╚Ťioneaz─â o planet─â ├«ntr-o hart─â astrologica ╚Öi s─â ne d─âm seama dac─â semnifica╚Ťiile planetei sunt ├«nt─ârite ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťite sau sl─âbite ╚Öi corupte.

Workshopul are o durata de cca 6 ore (f─âr─â a socoti pauzele), ├«n care este prezentat modul ├«n care se calculeaz─â, se interpreteaz─â ╚Öi se aplic─â condi╚Ťiile de maltratare ╚Öi binefacere ├«n practic─â. Subiectul va fi prezentat ├«ntr-un context mai larg, care cuprinde configura╚Ťiile planetare ├«n viziune elenistic─â, situa╚Ťiile care pot atenua o condi╚Ťie de maltratare ╚Ö.a.

Accesul la workshop se face în baza unei DONAȚII în valoare de 300 lei.
Reduceri:
ÔÇô pensionari, elevi ╚Öi studen╚Ťi (buget/zi): 250 lei
ÔÇô membri AAR: 200 lei.
Note:
ÔÇô reducerile nu se cumuleaz─â;
ÔÇô calitatea de pensionar/elev sau student se probeaz─â cu talonul de pensie, respectiv carnetul de elev/student.

Rezervarea locului presupune achitarea unui AVANS NERAMBURSABIL de 100 lei din valoarea dona╚Ťiei ├«n contul AAR: RO75BTRLRONCRT0267311101, Banca Transilvania.

Not─â: rug─âm ├«n mod expres participan╚Ťii care pl─âtesc prin banc─â s─â specifice c─â suma reprezint─â o DONA╚ÜIE (de exe: „DONA╚ÜIE destinat─â organiz─ârii workshopului din data de 8.06.2019”)

ÎNSCRIERE
(click ╚Öi completa╚Ťi formularul de ├«nscriere)

Sâmbătă seara vom sărbători cei 15 ani de activitate a AAR printr-o petrecere. Accesul se va face doar cu rezervarea locului
în prealabil și cu alegerea tipului de meniu dorit (normal / lacto-ovo-vegetarian & pește / lacto-ovo-vegetarian).

Duminic─â, 9 iunie 2019, ora 9:30, Hotel Rexton, Craiova
Simpozion astrologic

Simpozionul de duminic─â va continua, ca ├«n fiecare an, cu prezent─âri sus╚Ťinute de astrologi rom├óni cunoscu╚Ťi ╚Öi aprecia╚Ťi de pasiona╚Ťii de astrologie. INTRAREA ESTE LIBER─é!

Conferen╚Ťiaz─â, din partea AAR: Mihaela Dicu – pre╚Öedinte de onoare, Diana Spinean – pre╚Öedinte, Teodora Muth – vicepre╚Öedinte, Ioana Ispas – vicepre╚Öedinte, Mihaela I╚Öfan – secretar ╚Öi Mara Jereghie – membr─â AAR.

Vă așteptăm cu drag!

ÎNSCRIERE
(click ╚Öi completa╚Ťi formularul de ├«nscriere)

Despre CHRIS BRENNAN

Chris Brennan

Chris Brennan tr─âie╚Öte ├«n Denver, Colorado (SUA), ╚Öi este unul dintre cei mai aprecia╚Ťi ╚Öi cunoscu╚Ťi astrologi contemporani.

A descoperit astrologia la v├órsta de 15 ani, atras ini╚Ťial de abordarea acesteia dintr-o perspectiv─â modern─â, psihologic─â. S-a ├«nscris la Colegiul Kepler, iar din anul II de studiu a fost captivat de istoria, filozofia ╚Öi practica astrologiei antice. Chris s-a specializat ├«n tradi╚Ťia greco-roman─â a acesteia, cunoscut─â ca astrologie elenistic─â. Din practica sa curent─â nu lipsesc ├«ns─â elemente moderne, cum ar fi planetele transsaturniene.

A fost pre╚Öedinte al Asocia╚Ťiei Tinerilor Astrologi ╚Öi Director de Cercetare ├«n cadrul Consiliului Na┼úional de Cercet─âri Geocosmice, editor asociat ╚Öi publicist al revistei The Mountain Astrologer ╚Öi a activat ├«n conducerea Colegiului Kepler.

Prima sa carte, Astrologia Elenistic─â: studiul Destinului ╚Öi al Sor╚Ťii, a ap─ârut ├«n februarie 2017, ca o introducere ├«n materia extrem de complex─â a tehnicilor astrologiei grece╚Öti. Este o lucrare cuprinz─âtoare (cca 600 de pagini, format A4), care acoper─â istoria ┼či filozofia astrologiei elenistice, de asemenea. Cartea lui Chris este o lucrare de c─âp─ât├ói pentru to╚Ťi cei interesa╚Ťi s─â (re)descopere astrologia.

├Än prezent, este gazda podcastului s─âpt─âm├ónal The Astrology Podcast, pentru care a fost distins cu Premiul ISAR pentru excelen╚Ť─â ├«n domeniul audio/video. Conduce un cerc de astrologie ├«n Denver, consiliaz─â, sus╚Ťine cursuri online de astrologie elenistic─â ╚Öi electiv─â ╚Öi prezint─â lucr─âri de cercetare ├«n cadrul conferin┼úelor interna┼úionale de astrologie.

Site-uri web:
http://www.chrisbrennanastrologer.com/
http://theastrologypodcast.com/
http://www.hellenisticastrology.com/
http://horoscopicastrologyblog.com/

Citește și:

ÔÇŁO introducere modern─â ├«n Astrologia Elenistic─âÔÇŁ, o recenzie a c─âr╚Ťii Astrologia Elenistic─â: studiul Destinului ╚Öi al Sor╚Ťii, de Chris Brennan, realizat─â de Andrei St├«ng─â pentru Revista Astrele.

Interviul cu Chris Brennan, realizat în 2014 de Cristina Bodea pentru Revista Astrele.


Despre edi╚Ťiile trecute ale festivalului:

Reportaj de la editia a X-a, prezentat de Tele U Craiova:

Reportaje realizate de redactorii revistei ÔÇŁAstreleÔÇŁ pe marginea unor editii:

Filmul de prezentare a Astro-Festivalului din 2014: