Înscrierea conferențiarilor la Congresul AAR din 23-24 octombrie 2021

Dacă sunteți astrolog practicant, membru sau doar simpatizant al AAR, și doriți să împărtășiți publicului din cunoașterea și experiența dumneavoastră, vă invităm să vă înscrieți cu o conferință în cadrul Congresului Asociației Astrologilor din România, din 23 și 24 octombrie 2021.

I. Ce presupune această experiență?

Să pregătiți și să susțineți o prezentare de 20-30 minute, pe platforma Zoom, pe o temă astrologică aleasă de dvs. Expunerea va fi urmată de o sesiune de 10-15 minute în care veți dialoga cu publicul și veți răspunde la întrebări pe marginea celor prezentate.

Experiența de a împărtăși cunoaștere cu publicul nostru e greu de pus în cuvinte… Toți membrii noștri de onoare, de la Ben Dykes, la Deborah Houlding și Chris Brennan, au spus același lucru: e o reală plăcere să prezinți și să discuți astrologie în România! Cei mai experimentați conferențiari ai noștri pot confirma aceste lucruri. Dacă sunteți la primele apariții publice, veți găsi aici un public cald, susținător, cu adevărat interesat de tot ce aveți de spus, și un sprijin de încredere în echipa AAR care este pregătită să vă ofere o experiență frumoasă, care să vă pună în cea mai bună lumină!

Necesități tehnice:
– o bună conexiune la internet
– microfon și sistem audio fiabile, în stare de funcționare
– camera video web funcțională și cât mai performantă.

II. Ce presupune înscrierea?

Trimiteți un email la asociatie@aar.org.ro în care specificați următoarele:
1) numele și câteva cuvinte despre activitatea dvs. astrologică, linkuri spre site/blog, pagina fb etc.;
2) o fotografie cu dvs. (tip portret), pe care să o putem folosi în promovarea evenimentului;
3) titlul sau tema conferinței propuse;
4) un rezumat al conferinței;
5) exprimarea preferinței pentru una dintre zile (23 sau 24 octombrie) și/sau pentru o anumită parte a zilei (dimineața sau după-masa).

Dacă sunteți deja un conferențiar AAR cu experiență, săriți peste punctul 1.

Termen limită pentru înscriere: 1 octombrie 2021

NOTE importante:

  1. Consiliul Director își rezervă dreptul de a vă cere detalii suplimentare și de a selecta conferințele ce vor fi prezentate.
  2. Ca de obicei, nu percepem nicio taxă conferențiarilor, fie ei din AAR sau externi.
  3. Evenimentul va fi înregistrat.

III. Recomandări privind alegerea și pregătirea temei:

1) Tema trebuie să fie de astrologie, în proporție de 80%. Alegeți un subiect care vă pasionează și pe care îl stăpâniți, dar care este totodată de interes și pentru ceilalți.

2) Cu toate că anumite subiecte se pretează discursurilor libere, vă încurajăm să vă folosiți de imagini, text, grafice pe care publicul să le poată urmări în timp ce expuneți, așa încât mesajul dvs. să ajungă mai limpede la cei care vă ascultă. Folosiți PowerPoint sau o altă aplicație similară pentru a pregăti suportul prezentării.

3) Pe cât posibil, susțineți teoria sau ideile pe care le prezentati prin studii de caz sau exemple; suntem astrologi, abia așteptăm să vedem hărți! 🙂 Și, desigur, vrem să le vedem bine! Hărțile pe care le prezentați trebuie să fie mari, clare, aerisite (eliminați din hartă elementele astrologice care nu vă sunt utile în expunere);

4) Repetați prezentarea pentru a vă asigura că nu depășiți timpul alocat: 30 minute.

Echipa AAR vă stă la dispoziție pentru îndrumare în pregătirea temei sau în utilizarea platformei Zoom. De asemenea, putem stabili o întâlnire pe Zoom pentru o repetiție înainte de eveniment, ca să ne asigurăm că toate cerințele tehnice sunt îndeplinite și dvs. veți avea o experiență plăcută.

Pentru orice nelămuriri sau întrebări, nu ezitați să ne contactați.

Vă așteptăm cu drag!
Echipa AAR