EN – read the english version of this page

Asociația Astrologilor din România vă invită la cea de a XV-a ediție a Congresului AAR, în zilele de 2 și 3 noiembrie 2019, la București.

Ziua I – sâmbătă, 2 noiembrie 2019

WORKSHOP ”Astrologie orară practică” cu JOHN FRAWLEY

Loc: Hotel Cișmigiu (sala Lipscani) – Bd. Regina Elisabeta nr. 38, București. Începe la ora 09:30. Durează aprox. 6 ore, include o pauză de prânz și două coffe break-uri.

Invitat special este renumitul astrolog englez JOHN FRAWLEY, ale cărui volume, „The Real Astrology” și „The Real Astrology Applied”, sunt un „must” în domeniu. În prima zi a evenimentului, John va susține un workshop intitulat ”Astrologie orară practică”, la finalul căruia cei prezenți vor primi atestate de participare.

Oportunitatea de a învăța astrologie orară de la un maestru în această artă este uriașă. John abia așteaptă să împărtășească din vasta sa cunoaștere și din numeroasele sale trucuri astrologice. Dar să-l lăsăm chiar pe el să spună ce pregătește:

Accesul la workshop se face în baza unei DONAȚII în valoare de 350 lei. Dacă sunteți membru al AAR, donația este de 300 lei. Aceasta se va achita la fața locului, înainte de începerea workshopului.

Locurile sunt limitate, așadar este necesară rezervarea în prealabil, prin completarea formularului de înscriere.

Masă festivă – 15 ani de AAR

Dacă doriți să sărbătoriți împreună cu noi cei 15 ani de existență a AAR, vă rugăm să specificați acest lucru în formularul de înscriere pentru a vă rezerva locul și a alege tipul de meniu dorit. Contravaloarea meniului se va achita pe parcursul zilei de sâmbătă, secretarul AAR va fi disponibil în pauzele workshopului (vezi programul). Sunteți bine venit la masă și dacă nu participați la workshop.


ZIUA a IIa – duminică, 3 noiembrie 2019

SIMPOZION ASTROLOGIC

Loc: Hotel Capitol (salon Luvru ) – Calea Victoriei nr. 29, București. Începe în jurul orei 11:00 și durează 7 ore.

A doua zi a evenimentului începe cu Adunarea Generală a membrilor AAR (acces permis doar membrilor AAR), urmată de un simpozion astrologic organizat cu ocazia acestei întruniri anuale. În cadrul simpozionului, astrologii români vor conferenția pe diverse teme. Ca în fiecare an, accesul la simpozion este liber oricărui pasionat de astrologie.

Vezi în program lista conferențiarilor și a subiectelor prezentate:

Dacă intenționați să participați, vă invităm să specificați acest lucru în formularul de înscriere.

Dacă doriți să luați masa de prânz și/sau de seară împreună cu noi la restaurantul hotelului Capitol, trebuie să ne anunțați la începutul simpozionului.

Despre John Frawley

John Frawley este un popular astrolog englez, scriitor și profesor de astrologie, adept al astrologiei clasice, care se remarcă printr-o abordare practică și directă, plină de profunzime, într-un stil îndrăzneț, provocator și spiritual.

John a fost interesat de astrologie încă din copilărie, inițial din teribilism, din dorința de a ști ceva ce prietenii lui nu știau, ca mai apoi să fie fascinat de modelul despre lume propus de astrologie, model complet diferit de ceea ce învăța la școală. A studiat în câteva școli astrologia modernă și a devenit repede frustrat de limitările ei. Întâlnirea întâmplătoare cu cartea Astrologia Creștină, opera astrologului englez din secolul XVII William Lilly, și cu metodele astrologiei orare, a fost un moment hotărâtor în destinul lui. Fascinat fiind de nucleul solid al logicii de la baza astrologiei orare și de rezultatele vizibile, clare, precise și verificabile pe care le obținea folosind-o, alege să practice astrologia ca profesie.

După ce a scris o serie de articole pentru revista The Astrologer’s Apprentice, a publicat prima sa carte Astrologia adevărată (The Real Astrology), o critică la adresa astrologiei moderne. Au urmat cărțile Astrologia adevărată aplicată (The Real Astrology Applied), Culegere de texte de astrologie orară (The Horal Textbook) și Astrologia sporturilor (Sports Astrology). Cărțile sunt traduse în 8 limbi și se pot achiziționa și de pe internet, de pe site-ul autorului.

În prezent, John locuiește în Polonia, împreună cu soția sa, cu un câine ciobănesc englez Bobtail și cu o grămadă de pisici. Susține cursuri, seminarii și prelegeri de astrologie în toată lumea, fiind un personaj charismatic și fermecător.

Site: https://www.johnfrawley.com/