9, 10, 11 decembrie 2022: Congresul European de Astrologie, ed. a IV-a (online)

Motto: ”Școlile europene de astrologie își unesc eforturile pentru viitorul acestei științe astrale, cercetând și prezentând bazele autentice ale astrologiei antice și clasice”.

Școala Turcă de Astrologie AstroArt, condusă de Öner Döşer (organizator principal), și Școlile Bulgare de Astrologie, reprezentate de Filip Filipov (co-organizator), vă invită la cea de a IV-a ediție a CONGRESULUI EUROPEAN de ASTROLOGIE, care se va desfășura în 9, 10 și 11 decembrie 2022, ONLINE, pe platforma Zoom.

La Congres vor fi prezentate 23 de conferințe susținute de cercetători și astrologi europeni de elită, precum și două dezbateri astrologice. Limbile oficiale ale Congresului sunt engleza și turca.

Taxa de participare este 15 euro pentru toate cele 3 zile. Înscrieri la https://www.powr.io/form-builder/u/fde72cc4_1635397002

Printre cele 18 țări participante se numără și România, care va fi reprezentată de MIHAELA DICU, președinta de onoare a Asociației Astrologilor din România și unul dintre fondatorii asociației și ai revistei Astrele. În calitate de invitat, Mihaela va conferenția în cea de a doua zi a congresului, sâmbătă, 10 decembrie, pe tema ”Triplicitatea de Apă – o dilemă”. Mihaela a fost invitată și anul trecut, la cea de a III-a ediție a Congresului European, unde a reprezentat cu onoare AAR și a lăsat o impresie memorabilă, plasând AAR pe harta potențialilor viitori organizatori ai acestui eveniment deosebit.

Invitați să conferențieze la eveniment sunt și alți prieteni și membri de onoare ai AAR: Lucia Bellizia (Italia), Pepa Sanchis (Spania) și Öner Döşer (Turcia).

Cea de a IV-a ediție a acestui congres pan-european își propune ca scop să prezinte idei și metode ale tradiției astrologice autentice, milenare, și să creeze un mediu adecvat pentru integrarea acestor metode antice în practicile astrologice moderne.

Programul complet și detalii găsiți în pagina oficială a CE – https://astrolojiokulu.com/en/portfolio/forth-european-conference-astrology/ – și pe facebook, la https://www.facebook.com/events/856339908906729