8 aprilie 2021 – ELENA ANGHELOIU: Relații karmice – recunoaștere și transformare

Când ne gândim la relații karmice, ne imaginam ceva super pasional, intens, romantic și exploziv. Deși aceste aspecte sunt reale și apar în multe din relațiile de cuplu karmice, mai există și varianta relațiilor calde și cu un puternic sentiment „de acasă”, dar și cea în care oamenii se simt blocați, neputincioși și nefericiți. Cu cât elementele karmice sunt mai prezente cu atât e mai puternică legătură, dar nu întotdeauna în sensul pozitiv.

Vă invit să identificăm aceste elemente și să găsim chei de transformare a karmei negative în karmă pozitivă sau de amplificare conștientă a calităților pozitive. Putem avea mai multe relații karmice într-o singură viață, dar nu toate au aceeași menire. În general, o astfel de relație, indiferent de categoria din care face parte, are un scop dincolo de relația în sine. Cei doi vor fi „forțați” să se auto- cunoască și să se dezvolte în permanență.

În acest seminar vă propun o abordare psiho-astrologică a acestor relații pentru a vă putea ghida clienții în a le recunoaște și în a înțelege scopul lor, pentru a scăpa astfel de consumul mare de energie afectivă, în cazul în care nu este împlinită menirea relației.

Elena Angheloiu este psiholog și astrolog activ în mass media, membră AAR, conferențiar și prezintă propria emisiune pe 6TV. Site-ul său este http://www.elenaangheloiu.com/, iar pe Facebook o găsiți la https://www.facebook.com/ElenaAngheloiuPsiholog.


Seminarul se desfășoară joi, 8 aprilie 2021, de la 19:30, pe platforma Zoom și durează aproximativ 2 ore.

Participarea se face pe baza unei donații.

Consultați calendarul seminarelor STAAR online mai jos: