3 septembrie 2020 – DANIELA SIMULESCU: Stand-up comedy, refugiu sau răzbunare?

Acest seminar s-a încheiat, înregistrarea este disponibilă.

Când vizionezi un show de stand-up comedy, te aștepți să râzi. Umorul este primul motiv pentru care cauți genul acesta de distracție. Dar te-ai gândit vreodată ce se ascunde în spatele reușitei unui actor de stand-up comedy? Dorința de a fi pe placul celor din jur, dorința de autodepășire a propriei condiții sau pur și simplu un talent? Oare ce planete, aspecte, semne active se găsesc în hărțile celor care au devenit faimoși prin intermediul acestui gen de spectacol? Dacă vrei să afli, este nevoie doar să participi la seminarul meu!

Daniela Simulescu este membră AAR și un astrolog foarte activ în mass media, apărând la emisiuni pe diverse posturi de televiziune. Prezintă propria emisiune pe DC News. Deține un site unde publică informații și articole pe teme legate de astrologie www.astrologpersonal.ro. O găsiți pe Facebook la https://www.facebook.com/daniela.simulescu


Seminarul se desfășoară joi, 3 septembrie 2020, de la 19:30, pe platforma Zoom și durează aproximativ 2 ore.

Participarea se face pe baza unei donații (care NU reflectă, nici pe departe, valoarea conținutului astrologic al seminarului), astfel:

Membri AAR
25 lei donație pentru acest seminar
Pachet integral (13 seminare + 3 ateliere) – 180 lei

Participanți din afara AAR:
35 lei donație pentru acest seminar
Pachet integral (13 seminare + 3 ateliere) – 320 lei

Consultați calendarul seminarelor STAAR online mai jos:

Chiar dacă programul STAAR online a debutat în 3 septembrie, puteți solicita și acum pachetul integral. Sesiunile de la care ați lipsit le veți primi sub formă de înregistrare imediat ce vor fi disponibile, trebuie doar să ni le solicitați.

Reveniți în pagina programului STAAR online

Urmărește-ne activitatea și pe: