28 ianuarie 2021 – MIHAELA IȘFAN: Culisele hărții natale: fascinația puterii

Puterea este o relație asimetrică în care cineva deține puterea și cineva se supune puterii. Sunt oameni care au capacitatea de a influența comportamentul semenilor sau cursul evenimentelor și sunt oameni care trăiesc sub vremuri. Puterea corupe, puterea atrage, puterea alienează, dar întotdeauna puterea fascinează.

Vă invit la o seară de reflecție astrologică asupra exercițiului puterii în conformitate cu harta natală, cu explorarea motivațiilor, uneori evidente, alteori inconștiente, care stau în spatele evidențelor sau aparențelor.

Mihaela Ișfan este secretara Asociației Astrologilor din România, din 2016. A contribuit la traducerea cărții Stele fixe şi constelaţii în astrologie, de Vivian Robson, și susține frecvent conferințe la evenimentele AAR. Pe Mihaela o puteți urmări pe facebook la https://www.facebook.com/astroQualia


Seminarul se desfășoară joi, 28 ianuarie 2021, de la 19:30, pe platforma Zoom și durează aproximativ 2 ore.

Participarea se face pe baza unei donații.

Consultați calendarul seminarelor STAAR online mai jos:

Chiar dacă programul STAAR online a debutat în 3 septembrie 2020, puteți solicita și acum pachetul integral sau orice alt seminar/atelier care a avut deja loc. Sesiunile sunt disponibile și sub formă de înregistrare.