25 februarie 2021 – DELIA PETREA: Fabuloasa lume a creatorilor de modă

”Deși par niște fleacuri iluzorii, hainele au un destin mai important decât acela de a ne ține de cald. Ele ne schimbă percepția asupra lumii și schimbă percepția lumii asupra noastră.” – Virginia Woolf

Un adevărat creator de modă nu este doar un desenator, el este un artist, un vrăjitor a cărui baghetă farmecă mulțimi și poate supune timpul. Un creator de modă imaginează modele unice, concepte stilistice, tendințe care se propagă peste vremuri. Iar fiecare creator are anumite “pattern-uri” care îl diferențiază de ceilalți.

Vă invit, așadar, la o incursiune astrologică în fabuloasa lume a modei.

În seminarul de joi seara, vom porni de la indicatorii vocaționali generali, spre a cerceta mai apoi elementele comune din hărțile marilor creatori de modă, acele ”semnături astrale” care le-a pecetluit chemarea. Vom studia, pentru exemplificare, hărțile unor celebrități din domeniu, atât din spațiul internațional, cât și din cel autohton: Coco Chanel, Karl Lagerfeld, Dolce & Gabbana, clanul Versace, dar si Cătălin Botezatu, Doina Levintza, Răzvan Ciobanu. Analizele vocaționale vor fi punctate pe alocuri de comentarii astrologice privind biografia sau unele momente esențiale ale parcursului profesional.

Delia Petrea este cenzor al AAR, o avocată pasionată de astrologie și modă. Pe facebook o găsiți la https://www.facebook.com/petrea.delia


Seminarul se desfășoară joi, 25 februarie 2021, de la 19:30, pe platforma Zoom și durează aproximativ 2 ore.

Participarea se face pe baza unei donații (care NU reflectă, nici pe departe, valoarea conținutului astrologic al seminarului), astfel:

Membri AAR
25 lei donație pentru acest seminar
Pachet integral (13 seminare + 3 ateliere) – 180 lei

Participanți din afara AAR:
35 lei donație pentru acest seminar
Pachet integral (13 seminare + 3 ateliere) – 320 lei

Consultați calendarul seminarelor STAAR online mai jos:

Reveniți în pagina programului STAAR online

Urmărește-ne activitatea și pe: