16 ianuarie 2021 – ION HRISTESCU: Interconexiuni sau cum se citește o schemă electrică (Dispozitori)

Lumina, vă rog! Gestul care urmează a devenit automat: apeși întrerupătorul și fotonii dau buzna. Nimeni nu se gândește să meargă la bec pentru ”a-l face să dea” lumină. Dar și întrerupătorul, la rândul său, este conectat la un panou, unde există o siguranță ce alimentează circuitul respectiv. Panou care, la rândul său, este conectat… șamd. În tehnică, la fel ca în viața de zi cu zi, există un lanț al cauzalităților, relații de dependență, conexiuni între evenimente, situații, oameni.

La fel se întâmplă și la nivel energetic, în profunzimile nevăzute ale existenței noastre bio-psihice. Astrologia ne ajută în depistarea acestor conexiuni și în utilizarea lor. Și iacătă, pe scurt, intenția acestui atelier.

Fiat Lux!

Ion Hristescu, inginer și astrolog, a fost vicepreședinte al AAR între 2012 și 2014 și redactor-plin al Revistei Astrele între 2012 și 2016. Este profesor de astrologie și conferențiar, cunoscut și sub pseudonimul Vrăjitoarea Electrică. Îi puteți citi articolele în Astrele.ro și în site-ul său – http://vrajitoareaelectrica.ro/. Pe Facebook îl găsiți la https://www.facebook.com/ionhristescu.


Atelierul se desfășoară sâmbătă, 16 ianuarie 2021, de la 10:30 la 13:30, pe platforma Zoom.

Participarea se face pe baza unei donații (care NU reflectă, nici pe departe, valoarea conținutului astrologic al atelierului), astfel:

Membri AAR
50 lei donație pentru acest atelier
Pachet integral (13 seminare + 3 ateliere) – 180 lei

Participanți din afara AAR:
80 lei donație pentru acest atelier
Pachet integral (13 seminare + 3 ateliere) – 320 lei

Consultați calendarul STAAR online mai jos:

Reveniți în pagina programului STAAR online

Urmărește-ne activitatea și pe: