15 octombrie 2020 – CĂTĂLINA MĂRĂCINEANU: Banii – cum îi facem și cum îi păstrăm

Ești în primii 3 ani de activitate profesională, simți că poți mai mult dar nu știi de unde să începi? Ai în jur de 35 de ani, lucrezi de mult timp într-un domeniu, s-a instalat rutina la locul de muncă iar veniturile obținute nu sunt suficiente? Îți dorești poate un business propriu? Cheltui uneori prea mult? Dacă vrei să afli răspunsuri la aceste întrebări, vino la seminarul meu. Împreună vom vedea ce e de făcut pentru a obține confortul pe care ni-l dorim și modul în care putem aborda constructiv obstacolele întâlnite în drumul nostru spre împlinirea financiară. Vom discuta despre provocările caselor astrologice II-VIII, IV-X, VI-XII și ce putem face cu planetele aflate în aceste case, mai ales când primesc aspecte stresante. Partea Norocului și Mijlocul Cerului în semne sunt alte concepte pe care le vom aborda, alături de câteva studii de caz.

Cătălina Mărăcineanu este economist și astrolog, membru AAR, conferențiar și colaborator al Revistei Astrele. Articolele sale pot fi citite în Astrele.ro și pe blogul său – https://astrojuno.blogspot.com/; pe facebook o găsiți la https://www.facebook.com/astrojuno/


Seminarul se desfășoară joi, 15 octombrie 2020, de la 19:30, pe platforma Zoom și durează aproximativ 2 ore.

Participarea se face pe baza unei donații (care NU reflectă, nici pe departe, valoarea conținutului astrologic al seminarului), astfel:

Membri AAR
25 lei donație pentru acest seminar
Pachet integral (13 seminare + 3 ateliere) – 180 lei

Participanți din afara AAR:
35 lei donație pentru acest seminar
Pachet integral (13 seminare + 3 ateliere) – 320 lei

Consultați calendarul seminarelor STAAR online mai jos:

Reveniți în pagina programului STAAR online

Urmărește-ne activitatea și pe: