13 martie 2021 – MARIUS COJOC: Configurații planetare

Acest atelier este destinat să limpezească doctrina aspectelor astrale, să explice când și cum iau formă relațiile între planete, oferindu-vă sens în interpretarea astrologică.

Și ca un umil augur, țin să vă spun că se prevestește un atelier dinamic, unde vom ataca conceptul mixturii, numit ”krasis”, concept ce explică pe îndelete contracția planetară și ierarhia acesteia. Desigur, vom apăra alegoria elementelor lăsată de antici, vom face pace cu planetele malefice și ne vom război cu poligoanele geometriei euclidiene.

De asemenea, vom parcurge definițiile publicate deja în Revista Astrele (vezi ”vocabularul elenistic”), dar de data aceasta le vom da textură, miros și culoare. Nu vă panicați, vă promit un cocktail (cu alcool… pe bază de rom, cu lime) revigorant, de bun gust și ușor de digerat.

Vă aștept cu inima deschisă!

Marius Cojoc este membru AAR, a fost redactor-plin al Revistei Astrele între 2015 și 2017, este conferențiar și profesor de astrologie în Târgu Mureș. Marius a fost student al regretatului astrolog și cercetător Robert Schmidt. Îi puteți citi articolele în Astrele.ro, iar pe Facebook îl găsiți la https://www.facebook.com/astro.record.39 și https://www.facebook.com/1mariuscojoc.


Atelierul se desfășoară sâmbătă, 13 martie 2021, de la 10:30 la 14:00, pe platforma Zoom.

Participarea se face pe baza unei donații.

Consultați calendarul STAAR online mai jos: