10 decembrie 2020 – DIANA SPINEAN: Predicții fără artificii. Etapele vieții reflectate în harta natală

Predicții fără artificii sau cum schițăm cursul vieții unui nativ fără să mișcăm vreun punct din harta sa natală, fără hărți suplimentare, fără tranzite, fără nimic în plus. Doar harta din născare, așa cum o vedem… dacă o privim cu atenție!

Planetele singure vorbesc despre vârstele omului, așa cum le descrie și Ptolemeu în ”Tetrabiblos” sau William Shakespeare în ”Cum vă place”. Casele, grupate în triade în jurul unghiurilor, o fac și ele, pe limba lor. Dar cei mai grăitori, după părerea mea, sunt stăpânii triplicității luminătorului dominant (Soarele sau Luna), cu care vom învăța să lucrăm la seminar. Cu ajutorul acestor elemente putem schița liniile directoare ale unei vieți. Iar o schiță este suficientă, dacă nu cumva asta-i tot ce ne trebuie.

Diana Spinean este președinta AAR din 2016 și redactor-șef al Revistei Astrele din 2012; este profesor de astrologie la Școala Fidelia și conferențiar. Articolele Dianei pot fi citite pe Astrele.ro și AstroText.ro. Site-ul său este https://www.universuldianei.ro/ iar pe Facebook o găsiți la https://www.facebook.com/spineandiana.


Seminarul se desfășoară joi, 10 decembrie 2020, de la 19:30, pe platforma Zoom și durează aproximativ 2 ore.

Participarea se face pe baza unei donații (care NU reflectă, nici pe departe, valoarea conținutului astrologic al seminarului), astfel:

Membri AAR
25 lei donație pentru acest seminar
Pachet integral (13 seminare + 3 ateliere) – 180 lei

Participanți din afara AAR:
35 lei donație pentru acest seminar
Pachet integral (13 seminare + 3 ateliere) – 320 lei

Consultați calendarul STAAR online mai jos:

Reveniți în pagina programului STAAR online

Urmărește-ne activitatea și pe: