1 octombrie 2020 – CORINA CHIRA: Punctele mijlocii

Gândindu-ne la copilărie, ne amintim de minunata lume a desenelor animate, care ne-a bucurat și luminat sufletul, și de Walt Disney, care spunea: “Dacă poți visa un lucru, înseamnă că acesta poate fi făcut”. Și l-a făcut, cu Jupiter ca punct mijlociu între Neptun și Venus. Jupiter a venit cu șansa, cu oportunitatea de a-și pune în valoare talentul, Venus cu înzestrarea, cu rafinamentul iar Neptun cu inspirația, imaginația și receptivitatea. Toate la un loc, au creat o lume de vis și de duioșie, care a transformat realitatea din jur într-una mai bună, mai frumoasă, menită să aducă emoție, bună dispoziție și mult umor.

O ipostază amuzantă, și de loc întâmplătoare, este aceea că de același punct mijlociu beneficiază tema nașterii lui Mickey Mouse, 18 noiembrie 1928.

Vom afla multe astfel de lucruri frumoase, interesante și pline de învățăminte la seminarul din 1 octombrie dedicat Punctelor Mijlocii!

Corina Chira este profesor de arhitectură și astrolog, membră AAR cu vechime (din 2004, de la înființarea AAR), redactor-plin la Revista Astrele în perioada 2007 – 2016, conferențiar. Puteți citi articolele sale în Astrele.ro, iar pe Facebook o găsiți la https://www.facebook.com/corina.chira.96.


Seminarul se desfășoară joi, 1 octombrie 2020, de la 19:30, pe platforma Zoom și durează aproximativ 2 ore.

Participarea se face pe baza unei donații.

Consultați calendarul seminarelor STAAR online mai jos: