Congresul AAR 2018

Ediția a XIV-a , 29 – 30 septembrie 2018, București

afis Pepa Sanchis

Invitata de onoare a Congresului Asociației Astrologilor din România din acest an este PEPA SANCHIS, din Spania, care va susține un workshop de o zi cu tema ”Efectele configurațiilor universale asupra hărților individuale”, sâmbătă, 29 septembrie 2018, în sala Lipscani a Hotelului Cișmigiu.

Pepa va veni la București însoțită de colaboratoarea sa, Consuelo Inchaurtieta, care va prezenta o conferință cu tema ”Stăpânii configurațiilor universale”, în deschiderea simpozionului astrologic desfășurat duminică, 30 septembrie 2018, în cadrul Congresului AAR.

Consuelo Inchaurtieta
Consuelo Inchaurtieta

Simpozionul de duminică va continua, ca în fiecare an, cu prezentări susținute de astrologi români cunoscuți și apreciați de pasionații de astrologie. Acesta va avea loc în sala mare a Hotelului Parliament (strada Izvor nr. 106, Sector 5), în 30 septembrie. INTRAREA ESTE LIBERĂ! Iată lista conferențiarilor din această zi:

1. Consuelo Inchaurtieta, Spania – ”Stăpânii configurațiilor universale”
2. Alexandru Păunescu, București – ”Predictibilitatea parentalității adoptive”
3. Mihaela Dicu, Craiova – ”Centenari și super-centenari”
4. Andrei Stîngă, București – ”Astrolabul Hermetic”, prezentare și expoziție cu vânzare
5. Elena Angheloiu, Galați – ”Arhetipuri feminine și masculine în relația de cuplu”
6. Ancuța Catrinoiu, București – ”Revoluția solară clasică”
7. Sorin și Minola Bratoveanu, Galați – ”Descoperirea aptitudinilor pentru astrologie în horoscopul natal”
8. Cătălina Mărăcineanu, București – ”Preoția ca vocație – predispoziții astrologice”
9. Dan Ciubotaru, București – ”Previziunile astrologice – tips & tricks”

Program-Congres-AAR-2018
Click pentru a vizualiza programul la o dimensiune mai mare

Vă așteptăm cu drag!

Vezi mai jos condițiile de acces și posibilitățile de înscriere.

Invitat special Congres AAR 2018 – PEPA SANCHIS, Spania

Prezentare de Mihaela Dicu

Pepa Josefa Sanchis Llacer a absolvit Facultatea de Filologie Clasică la Universitatea de Literatură din Valencia în 1982, are un master în limba latină obținut în 1983 si deține o licență în limba franceză la Escuela de Idiomas. Este laureată a premiului pentru literatură astrologică, acordat în 1998 de Congresul Iberic și a unei mențiuni de onoare acordată de centrul editorial astrologic Gracentro, Spania.

Pepa Sanchis practică și predă astrologia clasică medievală, excelând în mai toate domeniile, dar îndeosebi în astrolologia mondială, natală, predictivă, orară și relațională.

Pepa Sanchis
Pepa Sanchis

Este o mare specialistă în studiul lui Morin de Villefranche, celebru matematician, astronom și astrolog francez din secolul al XVII-lea, din a cărui monumentală operă astrologică „Astrologia Gallica” a tradus în spaniolă cărțile a XIII-a, a XVI-a a, XVIII-a, a XXI-a, a XXV-a și a XXVI-a. A colaborat la traducerea din latină a mai multor lucrări, între care a tratatului de astrologie orară ”Despre recepții” a lui Masha’allah (Masha’allah ibn Athari, astronom și astrolog evreu care a trăit în Bagdad, cel mai faimos astrolog din secolul al VIII-lea) și a unor ample secțiuni din operele astrologilor medievali Abraham ibn Ezra și Ali Ibn Abi al-Rijal (cunoscut și ca Ben Ragel sau Haly Abenragel), sec. XI-XII.

Pepita, după cum o numesc prietenii, practică astrologia din 1996 și o vede ca pe un minunat instrument de cunoaștere și un extraordinar exercițiu intelectual. Este interesată de spiritualitate (yoga, meditație sufi ș.a.), dar preferă să abordeze astrologia separat de practicile spirituale. Studiază însă relațiile astrologie-fonetică, astrologie – terapii cu flori Bach și astrologie-mitologie.

Administrează site-ul http://primaluce.es/ în colaborare cu Consuelo Inchaurtieta și Fernanda Canal și are un număr considerabil de articole publicate pe blogul site-ului, http://primaluce.es/blog/

Condiții de acces și înscrieri

I. Sâmbătă, 29 septembrie: workshop ”Efectele configurațiilor universale asupra hărților individuale”, invitată Pepa Sanchis.

Accesul la workshop se face în baza unei DONAȚII în valoare de 300 lei.
Reduceri:
– pensionari, elevi și studenți (buget/zi): 250 lei
– membri AAR: 200 lei.
Note:
– reducerile nu se cumulează;
– calitatea de pensionar/elev sau student se probează cu talonul de pensie, respectiv carnetul de elev/student.

Plata donației se poate face la fața locului sau prin bancă, în contul AAR: RO75BTRLRONCRT0267311101
Banca Transilvania. Rugăm în mod expres participanții care plătesc prin bancă să specifice că suma reprezintă o DONAȚIE (de exe: „DONAȚIE destinată organizării workshopului din data de 29.09.2018”).

Sâmbătă seara vom organiza o masă festivă la care vor lua parte și invitatele noastre din Spania. Dacă doriți să vă alăturați grupului, vă rugăm să specificați acest lucru în formularul de înscriere pentru a vă rezerva locul. Consumația se va achita la fața locului.

II. Duminică, 30 septembrie: simpozion astrologic.

Accesul publicului la simpozion este GRATUIT.

ÎNSCRIERE
(click și completează formularul)

Pepa Sanchis
Pepa Sanchis
Urmărește-ne activitatea și pe: