Asocia╚Ťia Astrologilor din Rom├ónia v─â invit─â la workshopul ÔÇŁDespre dragoste ╚Öi sufletul perecheÔÇŁ, sus╚Ťinut de LUCIA BELLIZIA, din Italia, ├«n 21 decembrie 2019, la Bucure╚Öti.

Lucia Bellizia

Lucia Bellizia, unul dintre cei mai aprecia╚Ťi astrologi italieni, revine ├«n aceast─â iarn─â la Bucure╚Öti, unde va aborda o tem─â pe c├ót de atr─âg─âtoare pe at├ót de complicat─â: dragostea ╚Öi sufletul-pereche.

„Este Cr─âciunul, iar iubirea domne╚Öte. S─â vorbim despre dragoste! Despre felul ├«n care po╚Ťi descoperi, examin├ónd o hart─â natal─â, cum iube╚Öte persoana respectiva ╚Öi, eventual, cum va fi persoana cu care stabile╚Öte o leg─âtur─â amoroas─â.” (L. Bellizia)

Accesul la workshop se face ├«n baza unei DONA╚ÜII ├«n valoare de 200 lei. Dac─â sunte╚Ťi membru al AAR, dona╚Ťia este de 150 lei. Aceasta se va achita la fa╚Ťa locului, ├«nainte de ├«nceperea workshopului.

Locurile sunt limitate, așadar este necesară rezervarea în prealabil, prin completarea formularului de înscriere.

Data: 21 decembrie 2019
Interval orar: 10:00 – 13:30
Loc: Hotel Ci╚Ömigiu (sala Bl─ânari) ÔÇô Bd. Regina Elisabeta nr. 38, Bucure╚Öti.

Despre Lucia Bellizia

Lucia Bellizia a absolvit Limbi Clasice ╚Öi are studii masterale ├«n Filologie, Literatur─â ╚Öi Istoria antichit─â╚Ťii. A aprofundat studiul limbii latine ╚Öi al limbii grece vechi ╚Öi, de asemenea, a studiat franceza ╚Öi germana. Este membru fondator ╚Öi pre╚Öedint─â a Asocia╚Ťiei Culturale Apot├ęlesma, entitate ├«nfiin╚Ťat─â pe data de 6 mai 2008 la Genova la ini╚Ťiativa c├ótorva cercet─âtori dornici s─â studieze istoria ╚Öi metodele astrologice, s─â aprofundeze cunoa╚Öterea trecutului pe care astrologia ├«l ├«mp─ârt─â╚Öe╚Öte cu astronomia ╚Öi, ├«n acela╚Öi timp, s─â combat─â modul superficial de a folosi astrologia ├«n zilele noastre, specula╚Ťiile comerciale ╚Öi ├«n╚Öel─âtoria al c─âror obiect a ajuns, din p─âcate, aceast─â disciplin─â. Asocia╚Ťia se autofinan╚Ťeaz─â ╚Öi nu are niciun scop lucrativ.

Lucia Bellizia a început să studieze astrologia din 1984, dar abia din 2002, după ce a explorat și cunoscut diferite curente astrologice moderne, s-a decis să aprofundeze și să cultive în mod exclusiv Astrologia Antică.

A participat la numeroase conferin╚Ťe na╚Ťionale ╚Öi interna╚Ťionale ╚Öi este frecvent invitat─â de organisme institu╚Ťionale (biblioteci, universit─â╚Ťi ╚Öi muzee) pentru diferite prezent─âri de popularizare. A publicat articole ├«n mai multe reviste astrologice (Ricerca ÔÇÖ90) ╚Öi reviste academice (Bruniana & Campanelliana). E autoarea traducerii ├«n italian─â ╚Öi a comentariului lucr─ârii lui Claudiu Ptolemeu, Fazele sau r─âs─âritul stelelor fixe (Fasi o Apparizioni delle stelle inerranti, Editura InSedicesimo, 2017). A organizat cursuri pentru ├«ncep─âtori ╚Öi avansa╚Ťi, av├ónd la baz─â principiile fundamentale ale astrologiei ╚Öi diverse tehnici previzionale.

Scopul cercet─ârilor sale, care au la baz─â ├«ntotdeauna studiul textelor antice scrise ├«n limba de origine (limba greac─â veche ╚Öi limba latin─â renascentist─â) ╚Öi care se reg─âse╚Öte ╚Öi ├«n cadrul ╚ścolii de Astrologie Apot├ęlesma, condus─â de ea, nu este doar de a aprofunda cunoa╚Öterea tehnicilor astrologice, dar ╚Öi de a ar─âta c─â aceast─â disciplin─â a f─âcut ╚Öi face parte din istoria g├óndirii omene╚Öti.

Pe site-ul www.apotelesma.it sunt publicate c├óteva din numeroasele sale articole, unele traduceri de fragmente din autori de texte astrologice antici ╚Öi comentarii filologice din secolul al XX-lea. Lucia Bellizia este membr─â ╚Öi consultant─â a Asocia╚Ťiei Cielo e Terra care se ocupa de popularizarea metodelor astrologilor antici; este membr─â a asocia╚Ťiei C.U.R.A., Centre Universitare de Recherche en Astrologie din Fran╚Ťa fondat─â de Dr. Patrice Guinard ╚Öi a asocia╚Ťiei I.S.A.R., International Society for Astrological Research.

Din 2017 este membr─â de onoare a AAR, distinc╚Ťie primit─â ├«n cadrul celei de a XIII-a edi╚Ťii a Congresului AAR, unde a sus╚Ťinut un workshop de o zi cu tema ÔÇŁStelele fixe ├«n astrologia antic─â ╚Öi medieval─âÔÇŁ.