Mă numesc Emilia Păunescu-Bucur și sunt Pește cu ascendent în Balanță.

Prezentarea mea o voi face pe trei paliere:

Din punct de vedere personal:
Am 48 de ani, locuiesc în București și am o familie frumoasă cu care mă mândresc în fiecare clipă a existenței mele. După 8 ani de tratamente și rugăciuni am fost binecuvântați cu un băiețel care are în prezent 6 ani și jumătate. El este bucuria noastră și cu inocența și drăgălășenia lui ne face să trecem mai ușor peste toate încercările vieții. Marele meu regret este că nu au apucat să-l vadă și părinții mei, care, din păcate, au plecat dintre noi în urmă cu aproximativ 19 ani.

Din punct de vedere profesional:
Sunt de profesie inginer chimist și de 23 de ani lucrez în domeniul protecției mediului, având specializări multiple, atât în țară, cât și în străinătate, în domeniul gestionării deșeurilor și al substanțelor chimice periculoase. În timpul liber, ca o a doua slujbă, sunt lector în cadrul formării profesionale a adulților, programe de calificare din domeniul protecției mediului, autorizate ANC.

Din punct de vedere spiritual:
În urmă cu 19 ani, odată cu moartea părinților mei, s-a petrecut o mare schimbare în structura mea de gândire și de viață. Revolta mea interioară mă împingea să găsesc răspunsuri, să aflu mai multe despre teme care, până atunci nu mă preocupau. M-am apropiat mult de biserică, de rugăciune și de o latură a vieții despre care știam foarte puțin.

Astfel, am avut oportunitatea de a descoperi astrologia în cadrul cursurilor de radiestezie/inforenergie, parcurgând în paralel, până la gradul VI, toate modulele de astrologie (natală, karmică, relațională, previzională și medicală) ce s-au predat în acea perioadă, module necesare definitivării pregatirii mele ca terapeut inforenergetic. Mi-am completat studiile spirituale și cu Tehnica radiantă (gradul I și II) și Maestru Reiki.

Din acel moment, adică de aproximativ 17 ani, am practicat astrologie și diversele metode de terapii învățate, aplicându-le în funcție de nevoile pacientului.

Mi-am actualizat cunoștințele de astrologie și am urmat și absolvit în 2016 și cursurile Școlii Fidelia Calificare.

Combinarea multidisciplinară și experiența acumulată prin aplicarea acestor cunoștințe spirituale mi-au dat posibilitatea și cunoașterea necesară să ajut oameni să se vindece, acolo unde medicina era limitată, să salvez suflete, să liniștesc vieți zbuciumate.

Nimic nu este mai înălțător decât să-ți ajuți semenii și, astfel, să te ajuți și pe tine.

Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru ceea ce mi-a dat!