Sunt biochimist. Am lucrat, p├ón─â ├«n pragul pension─ârii, ca cercet─âtor ┼čtiin┼úific la Institutul de Endocrinologie C.I. Parhon. Am cochetat cu astrologia ├«nc─â din anii de liceu pentru c─â ÔÇ×├«nt├ómpl─âtorÔÇŁ am g─âsit o carte veche de Astrologie cabalistic─â, pe vremea c├ónd asemenea materiale nu existau. Din martie 1990 am frecventat primul curs de astrologie de la noi din ├«n ┼úar─â, curs ┼úinut de astrologul Radu ┼×tef─ânescu la Casa de Cultur─â a studen┼úilor.

├Än martie 1992 am ├«nceput s─â predau un curs de Astrologie, pentru incepatori, la sediul Mi┼čc─ârii Ecologiste din Rom├ónia.

Din toamna anului 1992, am ├«nceput s─â predau cursuri de Astrologie, ├«n cadrul Universit─â┼úii Populare ÔÇ×Ioan I. Dalles. Aceste cursuri, care se desfasurau pe durata a doi ani, au continuat an de an p├ón─â ├«n toamna anului 2012, c├ónd, din cauza starii grave de s─ân─âtate a so┼úului meu, nu mai mi-am mai putut permite sa le ┼úin. ├Än vara anului 1997, la cererea cursantilor, am fondat Clubul de Astrologie ÔÇ×Steaua Polar─âÔÇŁ, club care a func┼úionat, ├«n cadrul Universit─â┼úii Populare , ca ┼či cursurile, p├ón─â ├«n toamna anului 2012.

├Än perioada septembrie 2006 ÔÇô iulie 2007, ├«n cadrul postului de televiziune Partener TV, post devenit ulterior Good Life Channel, am sus┼úinut emisiunea Astograma Medical─â , emisiune zilnic─â ├«n direct, emisiune ├«n care ofeream consulta┼úii, pe astrograma personal─â a celor ce sunau in timpul emisiunii

In revista Femeia, ├«ncep├ónd cu num─ârul din noiembrie 2009 p├ón─â ├«n septembrie 2010, am sus┼úinut lunar rubrica intitulat─â ┼×coala de Astrologie.

Sunt membr─â a Asocia┼úiei Astrologilor din Rom├ónia ┼či am participat cu diverse lucr─âri la Congresul anual de Astrologie ┼či la Astrofestivalul anual de la Craiova. Intre ani 2010 si 2012 am indeplinit func┼úia de secretar al Asocia┼úiei, iar intre ani 2012 si 2016 pe cea de vicepre┼čedinte.

├Än perioada ├«n care lucram ca cercet─âtor ┼čtiin┼úific la Inst. de Endocrinologie, ├«n colaborare cu regretatul dr. Gheorghe Soare, am elaborat o lucrare ├«n care am studiat influe┼úa astrelor asupra func┼úiei sexuale ┼či rolul acestora ├«n cazul disfunc┼úiei sexuale la b─ârbat. Deasemeni am studiat influen┼úa planetei Jupiter asupra ficatului pe 348 de cazuri de hepatit─â viral─â, folosind date din arhiva Spitalului de boli infec┼úioase Colentina. ├Än ambele lucr─âri am ├«ncercat s─â verific veridicitatea unor anumite afirma┼úii astrologice iar rezultatele ob┼úinute au fost semnificative.