Astro-Festival 2018

Vă invităm în weekendul 1-3 iunie 2018 în Craiova, la cea de a XIII-a ediție a simpozionului Astro-Festival.

Andrew Bevan, astrolog profesionist din Norvegia și membru de onoare al AAR, va fi musafirul nostru și în acest an și va susține, la Craiova, un workshop de trei ore (tema urmează a fi anunțată).

De asemenea, astrologii români vor realiza, ca în fiecare an, prezentări interesante pentru publicul iubitor de astrologie.

Andrew J. Bevan studiază și practică astrologia de 30 de ani, fiind specializat pe astrologie orară și mundană. A publicat numeroase articole în reviste de specialitate, inclusiv în prestigioasa revistă ”The Mountain Astrologer”, a Asociatiei Astrologilor din Marea Britanie, în situri apreciate pentru calitatea informației, cum este Skyscript.co.uk, și multe analize previzionale reușite. Andrew a fost invitatul de onoare al Congresului AAR din 2016, unde a prezentat tehnica Age Point, dezvoltarea acesteia fiind, după părerea sa, cea mai importantă contribuție pe care a adus-o astrologiei. Articolele semnate de Andrew pentru cititorii români, pot fi citite în site-ul revistei ”Astrele”.

Prin organizarea anuală a Astro-Festivalului, urmărim stimularea schimbului de idei între cei care practică sau doar simpatizează astrologia, precum și dintre aceștia și specialiști din alte domenii (astronomie, istorie, psihologie, etc.). Nu în ultimul rând, evenimentul are și un scop recreativ, programul acestuia incluzând plimbări prin Cetatea Băniei și diverse momente cultural-artistice.

Taxa de participare și programul evenimentului urmează a fi anunțate.

Organizatorul evenimentului, din partea AAR: Mihaela Dicu, președintă de onoare a AAR.

Pentru informații privind posibilitățile de cazare și înscrieri, contactați-ne la asociatia@aar.org.ro

Revenim cu detalii!

***

Urmareste evenimentul pe facebook: https://www.facebook.com/Astro-Festival-Craiova

***

Despre edițiile trecute ale festivalului:

Reportaj de la editia a X-a, prezentat de Tele U Craiova:

Reportaje realizate de redactorii revistei ”Astrele” pe marginea unor editii:

Filmul de prezentare al Astro-Festivalului din 2014:

Urmărește-ne activitatea și pe: