Astro-Festival 2019

Vă așteptăm în weekendul 8-9 iunie 2019 în Craiova, la cea de a XIV-a ediție a simpozionului Astro-Festival. Sărbătorim 15 ani de activitate a AAR și avem un invitat de elită: Chris Brennan, din Statele Unite!

Sâmbătă, 8 iunie 2019, ora 09:00, Hotel Rexton, Craiova
Workshop ”Condiții planetare speciale: maltratarea și binefacerea” cu CHRIS BRENNAN

Chris ne va vorbi despre relațiile dintre planete în abordarea tradițională și despre un set special de considerații folosite în astrologia veche pentru a determina condiția planetelor. Aceste considerații sunt cunoscute sub numele de condițiile de maltratare si binefacere. Este vorba despre un set de șapte condiții care ne permit să determinam modul în care funcționează o planetă într-o hartă astrologica și să ne dăm seama dacă semnificațiile planetei sunt întărite și îmbunătățite sau slăbite și corupte.

Workshopul are o durata de cca 6 ore (fără a socoti pauzele), în care este prezentat modul în care se calculează, se interpretează și se aplică condițiile de maltratare și binefacere în practică. Subiectul va fi prezentat într-un context mai larg, care cuprinde configurațiile planetare în viziune elenistică, situațiile care pot atenua o condiție de maltratare ș.a.

ACCESUL la workshop se face în baza unei DONAȚII, iar rezervarea locului se face după achitarea unui avans nerambursabil. Detalii privind înscrierea, în curând!

Deocamdată, detalii despre Chris la:
http://www.chrisbrennanastrologer.com/
http://theastrologypodcast.com/
http://www.hellenisticastrology.com/
http://horoscopicastrologyblog.com/

Citește și:

”O introducere modernă în Astrologia Elenistică”, o recenzie a cărții Astrologia Elenistică: studiul Destinului și al Sorții, de Chris Brennan, realizată de Andrei Stîngă pentru Revista Astrele.

Interviul cu Chris Brennan, realizat în 2014 de Cristina Bodea pentru Revista Astrele.

Sâmbătă seara vom sărbători cei 15 ani de activitate a AAR printr-o petrecere. Accesul se va face doar cu rezervarea locului
în prealabil.

Duminică, 9 iunie 2019, ora 10:00, Hotel Rexton, Craiova
Simpozion astrologic

Simpozionul de duminică va continua, ca în fiecare an, cu prezentări susținute de astrologi români cunoscuți și apreciați de pasionații de astrologie. INTRAREA ESTE LIBERĂ! Lista conferențiarilor urmează a fi anunțată.

Vă așteptăm cu drag!

***

Despre edițiile trecute ale festivalului:

Reportaj de la editia a X-a, prezentat de Tele U Craiova:

Reportaje realizate de redactorii revistei ”Astrele” pe marginea unor editii:

Filmul de prezentare al Astro-Festivalului din 2014:

Urmărește-ne activitatea și pe: