Nicoleta Eșanu

nicoleta-esanuNativă Pești cu Ascendent Săgetător, s-ar zice că nu-mi găsesc prea ușor liniștea și nici locul. Am nevoie de spațiu, nevoie să mă preumblu și să mă îndrept întruna către un ideal, către un nou miraj la orizont. Am nevoie să visez și să-mi dau iluzii care mă trag înainte.

Am fost mereu sedusă de tot ce-i o experiență a diversității, de tot ce-i mai altfel, de lumile exotice. O preferință care, printre altele, m-a adus în situația de a dobândi o licență în limbi și literaturi străine și un masterat în Studii Orientale, cu specializare Orientul Mijlociu.

Cred în destin, dar nu în sens de fatalitate, de destin orb, implacabil. Cred că suntem predestinați, într-o măsură mai mare sau mai mică. Că destinul ne e hotărât de ceva cu care ne naștem, la fel cum ne e hotărât și de cum știm să ne mișcăm printre toate aceste predispoziții native și șanse moștenite.

Cred că fiecare dintre noi e prins într-un câmp aparte de experimentare, într-o schemă proprie de existență. Că astrologia vine să ne ajute să înțelegem care este ea și cum s-o optimizăm. Asta mă și preocupă de câțiva ani încoace, de când am luat astrologia în serios și, mai cu seamă, de când am devenit și membră Fidelia.

Pagina oficială de Facebook: https://www.facebook.com/pages/Astrologie-holistica-by-Nicoleta-Eșanu

Nicoleta Eșanu a fost vicepreședinte al AAR (2016 – 2018) și redactor-șef adjunct al revistei ”Astrele” (2015 – 2018). Prima carte tradusă de AAR – ”Stele fixe și constelații în astrologie”, de V. Robson – a fost publicată sub coordonarea sa.

Urmărește-ne activitatea și pe: