Andreea Peticaru

andreea-peticaru

Despre mine: de cand ma stiu, sunt pasionata de autocunoastere si de intelegerea mecanismelor prin care noi, ca oameni, ne manifestam atat de divers in aceasta lume. Mi-am gasit cateva dintre raspunsuri citind despre feluritele tipuri de personalitate / temperament si despre felul cum acestea ne conditioneaza preferintele si stilul de viata. Datorita acestei pasiuni pentru psihologia individuala si de masa am ajuns sa urmez specializarea Publicitate la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii din cadrul Universitatii Bucuresti (2006-2009). Iar mai tarziu, in 2012, mi-am finalizat masteratul urmat la Centrul de Excelenta in Studiul Imaginii (CESI) cu o lucrare legata de interdependenta dintre moda, culoare, psihologia de masa si evolutia socio-economica si culturala a societatii (Rozul si moda franceza din La Belle Epoque).

In anul 2008 am avut primul contact mai serios cu astrologia, cand am urmat cateva cursuri de astrologie natala si karmica cu astrologul Alexandru Nicolici. Atunci am aflat despre mine ca sunt “reprezentata” astral de Ascendentul meu in Sagetator, mereu avid de cunoastere si de Luna mea in Leu, mereu dornica de a avea persoane in jur cu care sa impartaseasca aceste cunostinte. Tot de atunci am inceput sa observ in permanenta lumea din jurul meu prin ochii astrologiei, descifrand prin intermediul astrogramelor cum se manifesta energia astrelor in viata noastra de zi cu zi.

Fiind jurnalista de profesie, in 2013 am ajuns sa lucrez ca editor de astrologie si lifestyle pentru revista online Garbo.ro. Aceasta experienta mi-a adus multa bucurie in suflet si mi-a dovedit o data in plus cat de mult sunt conectata la domeniul astrologiei si la cel al vindecarii alternative:

https://www.garbo.ro/tag/andreea-peticaru.html

In 2014, am plecat la New York pentru a-mi urma un vis mai vechi legat de industria publicisticii. Acolo am realizat diverse proiecte de cercetare despre piata americana si globala a cititorilor de astrologie in cadrul programului de masterat in Publishing (Digital and Print Media) urmat la New York University. Toate aceste cercetari s-au materializat intr-un proiect final multimedia de promovare a astrologiei si terapiilor alternative la nivelul Satelor Unite.

Pasionata sa experimentez, sa aprofundez si sa decodez totul prin limbajul astrologiei, din 2016 am devenit membra a National Centre for Geocosmic Research (NCGR) – New York. Iar din 2018 sunt membra a Asociatiei Astrologilor din Romania (AAR).

La nivel uman, experienta traita in SUA m-a ajutat sa imi dau seama cat de importanta este influenta locului in care traim asupra personalitatii noastre. In acelasi timp, aceasta experienta m-a indemnat sa descopar o “cheie” astrologica de explicare a interdependentei dintre locatie si personalitate. Rezultatele acestei cercetari personale au fost incluse in prezentarea cu tema “Astrologia relocarii sau despre plecarea de <acasa>”, sustinute in noiembrie 2018 in cadrul cercului Phoenix.

Contact: andreea_peticaru@yahoo.com

Urmărește-ne activitatea și pe: