Anca Simona Mustățea

M-am apropiat de astrologie puțin după împlinirea vârstei de 20 de ani, în încercarea de a înțelege mai bine oamenii din jurul meu, viziunea și felul de a fi ale fiecăruia, pornind de la premisa că, deși toți suntem construiți în esență din același „material”, suntem totuși atât de diferiți ! Încercam să înțeleg pe de o parte influențele care se manifestă nativ într-o persoană și pe de altă parte, modul în care funcționează interacțiunea dintre doi sau mai mulți indivizi.

Cea care mi-a deschis drumul pe calea astrologiei și nu numai, este minunata Doamnă Elena Manea, distins astrolog, cercetător științific ca formație, care, pe parcursul anilor 2000 a organizat un curs de astrologie continuat prin întâlniri bilunare ale Clubului de astrologie Steaua Polară, în cadrul Universității Populare Ioan I. Dalles din București. O admir, o prețuiesc și îi sunt recunoascătoare pentru tot ceea ce m-a învățat.
Am aprofundat anumite aspecte ale științei astrelor urmând cursurile de astrologie relațională și științe ezoterice ale domnului profesor astrolog Alexandru Nicolici. Și permanent aplicând totul în muuuultă practică pe toți cunoscuții mei, de la membrii familiei și colegi până la personalități ale lumii. Dar primul subiect de practică și analiză am fost întotdeauna eu însămi. Consider că astrologia a avut și are, pentru oricine dorește să o acceseze, un rol fundamental în cunoașterea de sine.

După ce mi-am întemeiat propria familie și după venirea pe lume a 2 copii minunați care mi-au împlinit existența, în anul 2015 am simțit că venise timpul să „oficializez” legătura mea cu astrologia. Am făcut-o, absolvind cursurile din cadrul Școlii Fidelia și obținând Certificatul de calificare, recunoscut de Ministerul Muncii din România care îmi oferă posiblitatea de a profesa în calitate de astrolog.

Am participat de-a lungul anilor la Festivalurile și Congresele de Astrologie organizate anual la București și la Craiova de către Asociația Astrologilor din România, sub patronajul minunatei amfitrioane, neobosita doamnă astrolog Mihaela Dicu.

În anul 2016 am devenit membră a Asociației Astrologilor din România.

Am colaborat cu revista online a Asociației (revista ASTRELE) – prin traducerea din limba spaniolă a unor articole semnate de doamna astrolog Pepa Sanchis (https://www.astrele.ro/category/articolele-autorilor/anca-mustatea/).

De altfel, studiul limbilor străine m-a atras dintotdeauna, fapt pentru care vorbesc fluent spaniola și italiana (pentru care sunt Traducător / Interpret Autorizat de Ministerul Culturii și Ministerul Justiției), de asemenea limba engleză, și la nivel mediu conversațional franceza și portugheza. În proiectele viitoare mi-ar plăcea să îmbin în mod armonios pasiunea mea pentru astrologie cu cea pentru limbile străine.

În prezent desfășor activitatea de consiliere astrologică și particip de câte ori am ocazia la întâlnirile periodice ale cercului de astrologie Phoenix din București, care funcționează în cadrul AAR.

Contact
Telefon: 0770 377 246
E-mail: ancamustatea@yahoo.com
Website: www.astroterapia.ro

Urmărește-ne activitatea și pe: